Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Végeznek tb támogatásra...

Hosszúhajú kérdése:

Végeznek tb támogatásra arc-szimmetria korrekciót valahol?

Figyelt kérdés
nincs az arcomon olyan rész, amin ne látszana hogy nagyon aszimmetrikus. igen, tudom mindenkié az, de az enyém látványosan az. kb 25 éve gondolkodom hogy pici beavatkozásokkal harmonizálni lehet - nem egy gyerekes ötlet, 47 vagyok. egyre jobban zavar, mert az idő múlásával már még jobban olyan... végeznek valahol ilyen korrekciót tb-re? és igen, van pszichés alap, 30 éves pszichiátriai hátterem van - ha esetleg pszichés alapozás kéne.

2023. febr. 9. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, milyen érzés neked pszichésen, ez akkor is csak egy esztétikai beavatkozás, nem végzik el ingyenesen. Inkább spórold össze rá a pénzt, vállalj másodállást, ha nagyon zavar.
2023. febr. 9. 22:42
 2/8 A kérdező kommentje:
és a látványt nem veszek figyelembe? sok korrekció van amit azért végeznek el, mert látszik hogy nagyon aszimmetrikus - bár lényegi szerepe nincs
2023. febr. 9. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a látvány nem számít kellő fontosságúnak.
2023. febr. 10. 09:49
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi :( :(
2023. febr. 10. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:
5. köszönöööööm, megnézem!!!!!! :)
2023. márc. 5. 03:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia, már régebbi kérdés, de nem tudom miért írták nincs ilyen TB-re. Van! Teljesen véletlen fogorvos fedezte fel nálam ár arc asszimetriat, azonnal elküldött a megfelelő intézménybe, ahol teljesen ingyen 3 év alatt rendbehoztak volna. Sajna nem éltem vele,bár találtam más megoldást.
2023. nov. 10. 18:08
 7/8 A kérdező kommentje:
7. köszönöm! megkereslek privátban ha nem gond.
2023. nov. 11. 01:46
 8/8 A kérdező kommentje:
9. köszönöm! máris utána nézek!
jan. 13. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!