Olyan orvossal érdemes magam megműttetni, akivel nem beszélünk közös nyelvet?
Ha BUKARESTBE akarsz menni müttetni magad, akkor teljesen mindegy a nyelv, ennél még Magyarországon is jobb az ellátás!
Meg ha Nyugatra akarnál menni és egy tényleg fejlett technikával rendelkezö helyen, azt megértem, de így el sem tudom képzelni, hogy jutott eszedbe egyáltalán!
Ja, hogy fenn van a tiktok-on? Akkor nem fog gondot jelenteni a nyelv.
Amúgy elmeorvos látott már?
#4 Látom te is egy burokban élsz és sosem jártál külföldön hogy ilyen sztereotíp gondolkozásmódod van. Én több mint 10 országban dolgoztam már sebészként és a híres nyugaton egyáltalán nem színvonalasabb egy ÁLLAMI kórház mint egy "balkáni" országban egy MAGÁNKLINIKA. Sőt egy nyugati és keleti magánklinika között sincs különbség. Ha megveszi a legmodernebb eszközparkot akár saját pénzből akár támogatással akkor ugyanolyan jó minőséget tud szolgálni, viszont a beavatkozás költsége ugyanazzal a műszerparkkal jelentősen olcsóbb keleten az alacsonyabb bérleti költségek és rezsi miatt.
Szóval ne tántorítson el az hogy Bukarest és Románia, 1000x minőségibb ellátást kapsz egy román magánklinikán mint egy Londoni külkerületi "SZTK"-ban.
-egy sebész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!