Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miert probléma az eüben a...

Miert probléma az eüben a blokkolóóra amit be akarnak vezetni, végülis minden munkahelyen ki kell tölteni a munkaidőt?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 12:36
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
81%

Nem orvos de eü dolgozó vagyok.

1. Igen, van olyan orvos aki sumakol, de olyan is aki kétszer annyit dolgozik mint amennyit kellene.

2. Ez a csekkolas simán kijatszhato.

3. Ha ezt bevezetik akkor remélem látni fogják hogy a legtöbbünk a belét kidolgozza ebedszunet nélkül ingyen tuloraval.

Ja hogy az senkit nem fog érdekelni? Akkor ne legyen csekkolas.

Azért ne mondja nekem senki hogy az korrekt hogy nem fizetik ki ha tovább maradok mint kellene mert nincs más de az rendben van hogy ha máskor negyed órával hamarabb elmesz azért meg seggbe rughatnak.

2023. ápr. 25. 11:03
 22/55 anonim ***** válasza:
75%
Én ugyan háziorvos vagyok, de ha ezt nálam próbálnák bevezetni szimplán annyi történne, hogy a rendelési idő leteltével felállnék és eljönnék. Jaaaa van még beteg? Hát ők így jártak. A szent rendelési idő letelt.
2023. ápr. 27. 10:01
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

22.

A rendelési idő lehet, de a munkaidő nem biztos.

2023. ápr. 27. 10:26
 24/55 anonim ***** válasza:
54%

22. és ha most nem küldöd el a betegeket a rendelési idő végén, akkor miért tennéd a blokkolóóránál? Ez magyaros a dögöljön meg a szomszéd tehene módi? Ha nekem szar, akkor legyen másnak is az? Igaz nem a betegek rakatták oda a blokkolóórát, de rajtuk állok bosszút?

Jó orvos az ilyen...

2023. ápr. 27. 18:43
 25/55 A kérdező kommentje:
Mivel a betegek szavazták meg a kormányt amelyik ilyen huzásokkal öli ki a munkakedvet és a hivatástudatot a maradék háziorvosbol aki még dolgozik jogos hogy a betegeknek érezniük kell a szavazásuk következményeit annak minden előnyével és hátrányával együtt
2023. ápr. 27. 19:56
 26/55 anonim ***** válasza:
25. Ja és mivel az ország szavazta meg a fideszt, ezért veled is azt csinálhat a fidesz, amit akar, akár holnap mehet is hozzád a rendőrség és börtönbe zárhat mert miért ne. Hiszen te is az ország része vagy és azt csinálhatnak veled, amit akarnak.
2023. ápr. 27. 20:00
 27/55 A kérdező kommentje:

Igazad van, azonban én tagja és támogatója vagyok számos jogvédő szervezetnek, és erőmön és anyagi lehetőségeimen felül küzdök a jogállám visszaállitásáért. És ezt ajánlom minden jóérzésű magyarnak akik azt szeretnék hogy a tekintélyuralmi, elnyomó autokráciát ne tudják megcsinálni(ugyanis elkezdték), hanem ujra köztársaság és demokrácia legyünk, olyan hely ahol a nyugati értekek érvényesülhetnek.

A betegeknek pedig a hasonló esetek kivédésére a megmaradt jogi lépéseket kéne megtenni: betegjogi képviselő, haziorvost ellenőrző NNK és finanszírozó NEAK és mint mindenek felett álló OKFőnek küldjön levelet a rendszerben őt ért visszásságokról.

2023. ápr. 27. 20:50
 28/55 anonim ***** válasza:
22%

25.

Egyetértek.

De az orvosok harmada (vagy még több a Nagy Pénzosztás miatt) is megszavazta, azokat főleg ne sajnáljuk már.

2023. ápr. 27. 21:35
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

#24 ha nem tud az ember végezni a munkájával a munkaidő leteltével és ott marad túlórában akkor az a minimum hogy vagy kifizetik vagy lecsusztatjuk. Tehát legközelebb amikor tudsz akkor elmesz hamarabb. Vagy később jössz be.

A legtöbb helyen nem fizetik ki a tulorat tehát marad a lecsusztatas.

És ezzel akarják most szivatni az eü dolgozókat.

2023. ápr. 28. 16:06
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van.

A túlmunkát sosem akaródzik kifizetni valahogy, sőt, tudomást venni róla se...Ezt azzal szoktuk kompenzálni, hogy máskor, mikor nincs annyi munka és az embernek dolga van, akkor meg elmegy előbb.

2023. ápr. 28. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!