Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvosom elég bunkó lett...

A háziorvosom elég bunkó lett velem, mert nem vagyok oltott, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Váltani nem igazán tudok (lakcím szerinti), senki sem vállal, hiába van jogom hozzá.

Vigyek neki ajándékot? Fizessem ki neki a fejpénzt, amitől elesett, mivel nem oltattam?

Eddig magánban próbáltam intézni, de elfogyott a pénzem..Sajnos vannak problémáim, amivel foglalkozni kéne, beutaló nélkül nem úszom meg.

Ti mit tennétek?

2023. ápr. 13. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10

Értem, szomorú...

Nem úgy van, hogy több beteg - több kártyapénz?

2023. ápr. 13. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Szentendrén ők vannak:

[link]

Ha ide valahova tudsz bejelentkezni a közelükbe, akinek a körzetébe esel, el kéne vállalnia, vagy érdeklődj telefonon.

Egyébként aki albérletes, és nem engedik bejelentkezni arra a lakcímre, akkor nem kapna ellátást?

Szerintem ez orvosfüggő, hogy elvállal-e, vagy sem.

Nekem 2015-ben - kerületen belül sikerült - anya akkori címe szerint, orvost váltani, pontosabban, az ő orvosa nem fogadott, de a rendelőben egy másik doktornőhöz irányított, akit nem érdekelt, hogy csak levelezési címen lakom. Azóta már ez lett az állandó címem.

2023. ápr. 13. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a gyerekdoki volt ilyen oltás mániás. Nem oltattuk se magunkat, se a gyerekeket, erre azt mondta, reméli hamarosan börtönbüntetéssel büntetnek és akkor majd a sitten megtanuljuk, hogy az oltás kell.

Hát nem esett jól, hogy ezt mondta és agyaltam is az orvos váltáson, de ahogy lassan lecsengtett a kovid mizéria, úgy lett ismét kedves, így maradtunk.

Ha veled viszont továbbra is bunkó lesz, keress másik dokit.

2023. ápr. 16. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Az ilyen szintű bunkóságot biztosan jelentettem volna a felettes szervnek. Felháborító!

2023. ápr. 16. 17:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Kepzeljetek bejött az ajándékozás és egész normális volt:)

Ennyit erről.

Köszönöm a válaszokat, egészséget nektek!

2023. ápr. 21. 19:26
 16/16 A kérdező kommentje:

Nah, a következő alkalommal megint nem vittem ajándékot és megint hűvös és rideg volt-de legalább nem olyan bunkó.

Viszont változott a lakcímem és válthattam:)

Ez az egész kovid akkora kibszás volt amit ritkán látunk a történelemben. Nade én sokat köszönhetek neki mert kirúgtak miatta tanárként de találtam egy fantasztikus helyet ahol jól érzem magam.

márc. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!