A háziorvosom elég bunkó lett velem, mert nem vagyok oltott, mit csináljak?
Váltani nem igazán tudok (lakcím szerinti), senki sem vállal, hiába van jogom hozzá.
Vigyek neki ajándékot? Fizessem ki neki a fejpénzt, amitől elesett, mivel nem oltattam?
Eddig magánban próbáltam intézni, de elfogyott a pénzem..Sajnos vannak problémáim, amivel foglalkozni kéne, beutaló nélkül nem úszom meg.
Ti mit tennétek?
10
Értem, szomorú...
Nem úgy van, hogy több beteg - több kártyapénz?
Szentendrén ők vannak:
Ha ide valahova tudsz bejelentkezni a közelükbe, akinek a körzetébe esel, el kéne vállalnia, vagy érdeklődj telefonon.
Egyébként aki albérletes, és nem engedik bejelentkezni arra a lakcímre, akkor nem kapna ellátást?
Szerintem ez orvosfüggő, hogy elvállal-e, vagy sem.
Nekem 2015-ben - kerületen belül sikerült - anya akkori címe szerint, orvost váltani, pontosabban, az ő orvosa nem fogadott, de a rendelőben egy másik doktornőhöz irányított, akit nem érdekelt, hogy csak levelezési címen lakom. Azóta már ez lett az állandó címem.
Nekünk a gyerekdoki volt ilyen oltás mániás. Nem oltattuk se magunkat, se a gyerekeket, erre azt mondta, reméli hamarosan börtönbüntetéssel büntetnek és akkor majd a sitten megtanuljuk, hogy az oltás kell.
Hát nem esett jól, hogy ezt mondta és agyaltam is az orvos váltáson, de ahogy lassan lecsengtett a kovid mizéria, úgy lett ismét kedves, így maradtunk.
Ha veled viszont továbbra is bunkó lesz, keress másik dokit.
13
Az ilyen szintű bunkóságot biztosan jelentettem volna a felettes szervnek. Felháborító!
Kepzeljetek bejött az ajándékozás és egész normális volt:)
Ennyit erről.
Köszönöm a válaszokat, egészséget nektek!
Nah, a következő alkalommal megint nem vittem ajándékot és megint hűvös és rideg volt-de legalább nem olyan bunkó.
Viszont változott a lakcímem és válthattam:)
Ez az egész kovid akkora kibszás volt amit ritkán látunk a történelemben. Nade én sokat köszönhetek neki mert kirúgtak miatta tanárként de találtam egy fantasztikus helyet ahol jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!