Nyomul a háziorvosom, mit csináljak? Hogyan lehet az ilyet leállítani?
Figyelt kérdés
Nagyon durván.
Ilyeneket, hogy szeretne házi látogatást az orvosodtól, nagyon jó infúziót tudna felajánlani... Kész, de a rendelőn kivül is.
Meg képes volt, bekötni maga infúziót, de "amúgy én sem szeretem a tűket, nyugi", aztán bekötötte maga.
Sajnos egy betegség miatt sokat kell odajárnom,de túlzás amit csinál.
2018. máj. 28. 11:54
1/8 anonim válasza:
Ugyan amiket írsz, az teljesen érthetetlen, nem tudom, mit is akarsz mondani, de ha nem tetszik az orvos, akkor keresel mást.
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs vele bajom, meg össze is jönnék vele, ha nem az orvosom lenne, fe így kellemetlen, nemi is.
2018. máj. 28. 12:13
3/8 A kérdező kommentje:
*neki
2018. máj. 28. 12:13
4/8 anonim válasza:
Te vagy, akinek a szőrös lábát is lefényképezte a háziorvosa...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos igen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2018. máj. 28. 12:34
6/8 Cement Ilona válasza:
Keress másik orvost és iratkozz át oda. Más megoldás nincs. Legyél távolságtartó, és közöld vele ha kellemetlen hejzetbe hozott/vagy. Te vagy az aki nem szabad hogy közel engedd magadhoz. Egy orvos nem nyomulhat a betegére. alapvetö orvosi etika. Szégyenletes viszont aki ugy tesz, és nem szakmai.
7/8 anonim válasza:
Merre él? Jöhet privátba is. Mert el akarom kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!