Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha betegjogi képviselőhöz...

Ha betegjogi képviselőhöz fordulok mi fog történni?

Figyelt kérdés
Fogpótlást csináltattam több szász ezer forint értékben. Vagy legalább 15x mentem vissza a fogorvoshoz, és a korábbi épp fogaimmal is bajok lettek a kezelések során. Kész lett a pótlás majdnem 2 hónap után felragasztotta de én mondtam, hogy nem jó valami mert olyan mintha satuban lenne az inyem és non-stop fáj. Azt mondta, hogy egy hét és elmúlik. Nem igy lett...Felkerestem egy másik fogorvosot aki szerint túl magas a hid egy helyen és ott nem is illeszkedik rendesen. Most már ott tartok, hogy betegjogi képviselőhöz fordulok. Mit gondoltok?
2010. okt. 7. 08:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Megszüntette a mostani kormany a betegjogi kepviseletet,fordulj ügyvedhez,az majd megmondja.
2010. okt. 9. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!