Pánikroham és képzelődés az ashwagandha szedése után, lehetséges hogy a tabletta miatt van?
19 éves vagyok, 3 hétig szedtem az ashwagandha étrendkiegészítőt, egyik éjjel próbáltam elaludni de alvás előtt felriadtam, hirtelen pánikrohamot kaptam, nem értettem miért vagyok a jelenbe (1mp-es roham volt) utána reggelig nem tudtam elaludni, nagyon megijedtem, sosem volt még pánikrohamom.
Imádtam élni, sok célom volt, mindig pozitív ember voltam.
Azóta a tünetek:
-1mp-es pánik, Az agyam nem érti hogy miért vagyok a jelenbe,(miért vagyok itt, miért létezünk a földön) megijedek, bepánikolok – mintha az agyam kikapcsolna vagy kisülne. (de csak beképzelem) (3naponta jön elő kb)
-kb egész napos félelem hogy ez ne jöjjön elő újra: pánik, fejfájás, szédülés, memóriazavar, hányinger, félelem a megőrüléstől
-ha elfoglalom magam akkor valamennyi ideig jó, de utána újra előjön. a folyamatos pánik, vagy akár az 1mp-es fő pánik.
-ezek miatt kimerült vagyok egésznap, fáradt, álmos, nem tudok semmit csinálni. mintha az agyam aludna nap közben is.
-azóta mintha másik dimenzióban lennék, pedig nem, tudatomnál vagyok.
Valakinél volt már bármi ilyen hasonló, ha igen hogyan kezelte?
Labor leleteim tökéletesek.
Neurológushoz van időpontom jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!