"Noname" Ashwagandha vagy márkás? (biotech, gymbeam)
Figyelt kérdés
Van bármi különbség a vitamin boltokban kapható ashwagandha, illetve a biotech, gymbeam és egyéb fitnesz oldalakon kaphatók között?2023. febr. 1. 14:28
1/6 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy Magyarországon a biotech, a gymbeam, és az egyéb hitvány gyúrós tápkiegészítő cégek számítanak márkásnak, pedig azok is hitványok és szarok. És igen, minden bizonnyal számít, hogy melyik gyártótól vásárolsz terméket.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlanál?:)
2023. febr. 1. 21:17
3/6 anonim válasza:
Swanson, Yiya, GAL. Ezek nagyon jó márkák ilyen téren, és a legmegbízhatóbbak, legjobban hasznosulnak. Legyen szó bármilyen vitaminról
4/6 anonim válasza:
Nem a kérdező vagyok, de épp ma vettem Gal Ashwagandha kapszulát.
Tudom hogy kúra szerűen kell, de mennyi ideig kell szedni, és mennyi szünetet kell hagyni?
Köszi a segítséget
5/6 anonim válasza:
"mennyi ideig kell szedni, és mennyi szünetet kell hagyni?"
Miért költesz pénzt ilyenekre, ha még azt sem tudod, hogy meddig kell szedni?
6/6 anonim válasza:
Azt olvastam,hogy lehet folyamatosan is szedni. (Biotech)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!