Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bódítàsos beavatkozás előtti...

Bódítàsos beavatkozás előtti estén, vajon be szabad venni frontint?

Figyelt kérdés

Holnap reggel lesz egy "műtétem" mondjuk úgy, ès fèlek, hogy ma este màr semmit nem alszom az idegeskedés miatt..:/ Ezt elfelejtettem megkèrdezni, hogy vehetek-e mèg be alváshoz ilyesmit.

Köszönöm, előre is!

2023. márc. 15. 21:20
 1/6 A kérdező kommentje:
*bódításban végzett beavatkozás*-bocsi
2023. márc. 15. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia én vettembe műtét előtti éjszakán 2 szemet is 0.5 Frontint pedig előtte sose szedtem semmi bajom nem lett tőle tudták róla a Nővérek is mert ők adták Ha eddig is szedted akkor valószínűleg most is
2023. márc. 15. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszi szépen! :)
2023. márc. 15. 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt, csak alkalmanként szedem, de mondjuk ezt nem írtam bele az aneszteziológiai kérdőívbe..:/
2023. márc. 15. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven elég 1 szem is vagy 1 fél
2023. márc. 15. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem mutet elott reggel az nogyogyasz orvos mondta, hogy nyugodtan. Nem a beavatkozastol feltem, hanem a fel napos ehezestol mar panikroham kerulgetett.
2023. márc. 16. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!