Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Január 20-ra kaptam időpontot...

Január 20-ra kaptam időpontot MR-felvètelre.ilyenkor MR felvètel után ha mütèti beavatkozást szeretnèk arra is idöpontot adnak?

Figyelt kérdés
Január 20-ra kaptam időpontot MR-felvètelre.annyira drasztikus a hejzetem már több mint 3-hónapja,hogy mütètet szeretnèm kèrni.voltam mar 3-alkalommal korházban is. infuzió, fizikoterepiától mindent vègig csinaltám de sajnos semmi.Satoralajaujhelyi korházban sem MR sem idegsebèsz nincs, ezèrt is kell miskolcra mennem.ilyenkor MR felvètel után ha mütèti beavatkozást szeretnèk arra is idöpontot adnak??arra is lehet esèly hogy hónapokat kell várnom??van valakinek ilyen szemèlyes tapasztalata?előre is köszönöm
2023. jan. 2. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így működik, hogy te szeretnél műtétet. Az MR eredménnyel visszamész a beküldő orvoshoz, és majd ő elmondja hogy hogyan tovább.

MR után semmilyen időpontot nem fogsz kapni, csak azt hogy mikor mehetsz az eredményért.

2023. jan. 2. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az csak a filmekben van úgy, hogy megcsinálják az MR-t és tolnak is át a másik szobába műteni.

Az MR-t majd leletezik valami orvos. Lehet hogy épp egy szombathelyi, vagy pécsi doki, aki éppen ráér. Aztán majd ha kész és úgy gondolják tényleg műtét kell, akkor fog előtte kellene laborvizsgálat is, arra is kell külön időpont, meg a műtétre is külön időpont.

Annál a dokinál érdeklődj aki elküldött MR vizsgálatra.

2023. jan. 2. 09:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat
2023. jan. 2. 09:21
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
MR-en akarsz időpontot kérni vagy nem értem a dolgot. Ott semmi közük a műtétedhez. Majd, ha kegvan a vizsgálat plusz a lelet, azzal visszamész a beutaló orvoshoz és ezt vele megbeszéled.
2023. jan. 2. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!