Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez milyen vérvizsgálat?

Ez milyen vérvizsgálat?

Figyelt kérdés

Háziorvostól kértem teljes vérképet amiből látszik a fehérvérsejtszint, de ezen nagyon sok minden van, olyan is hogy éhgyomri vércukor. Plusz valami ampullát is kaptam, szerintem abban szoktam vért venni. Én nem értem ez mihez kell? Meg ez az éhgyomri vércukor mi? Eddig régen teljesvérképet mikor kértem előző háziorvosomtól, adott egy beutalót kész, levettek egy ampullával ennyi. De nekem ez nagyon magas, hogy mik ezek? Es minek nekem ilyen ampulla? Szerintem valamit félreértett kissé.

Azért nem tudtam tőle megkérdezni, mert más ment el a beutalóért és csak most kaptam kézbe. Segitsetek!

2023. jan. 16. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen ampulla az, de ha üres, nincs az aljában zselé, akkor az vizelet vizsgálat miatt van, abban kell leadni. Az is rá van írva gondolom a beutalóra. Az éhomi vércukor az az, amikor éhgyomorra mész vérvételre, leveszik a vért és néznek vércukrot is, plusz leadod a vizeletet is, ami reggeli első középsugaras vizelet.
2023. jan. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!