Mivel tehetném jobbá a betegeim életét a kórházi ellátás során?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és ápolónak tanulok.Még ugyan nem voltam kórházban gyakorlaton,de fontosnak érzem azt,hogy a betegeim jól érezzék magukat a kórházban tartózkodásuk során,ezért kérem a ti segítségeteket.Mi az amit hiányoltok jelenleg az ápolókból?Hogyan teheti jobbá az életeteket egy ápoló?2023. jan. 10. 18:07
1/9 anonim válasza:
Légy kedves, empatikus, türelmes. Ha valaki izgul, aggódik, próbáld megnyugtatni, de ne túl tolakodóan.
Ha valaki bunkó veled, ne vedd magadra!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod #1!
2023. jan. 10. 18:21
3/9 anonim válasza:
A segitő készség,a jó szó,a biztatás a gyógyulásra sokat számit.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ #3!
2023. jan. 10. 19:13
5/9 anonim válasza:
Nekem már az jobbá tette volna a kórházi tartózkodásomat, ha nem üvölti le többször is a fejem az ápolónő, amikor csöngettem, vagy szólni merészeltem, hogy vegyen le az infúzióról, mert pisilnem kell, vagy vegye ki a tűt a karomból amikor már régen lement az infúzió és a vér folyt ki a vénámból a csövön.
6/9 anonim válasza:
Köszönj, kérdezd meg hogy szólíthatod, mondd el mi a dolgod, mit fogsz csinálni.
Sok sikert a munkádhoz! Üdv a csapatban!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ #5 és #6!
2023. jan. 11. 18:19
8/9 anonim válasza:
egyszer olvastam hogy amikor az öreg bepisilt akkor az ápoló mondta neki, hogy nem baj Pista bácsi, legalább melegben tetszik lenni
Na ha az ilyen mondatot nem mondod ki hangosan az már szuper jó.
9/9 anonim válasza:
Légy kommunikatív, barátságos és találd meg a hangot a betegekkel. Ne üvölts és ne légy fölényes. A beteg ember elesett és csak Rád és társaidra számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!