Háziorvos ellátás Magyarországon hogyan működik külföldieknek?
Figyelt kérdés
Külföldi állampolgár vagyok, van TAJ kártyám. Lakóhely alapján hol tudom megnézni kihez tartozok?
Illetve kell e valamilyen papírt kitölteni/vinni első alkalommal?
2022. dec. 30. 16:59
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve még annyi, hogy erős megfázás esetén előtte telefonáljak oda vagy mehetek személyesen?
Covid miatt kérdezem (nem hiszem hogy elkaptam volna)
2022. dec. 30. 17:00
2/7 anonim válasza:
Korábban azt tanácsolták, ha nincs háziorvosom (nem vagyok bejelentkezve a lakóhely szerintihez) menjek el az orvosi ügyeletre.
3/7 anonim válasza:
Bemész oszt csókolom. Mindent kapsz, csak tappenzes papírt nem.
4/7 anonim válasza:
Miért ne kapna? Van taj kártyája és feltételezhetően Magyarországon dolgozik.
5/7 anonim válasza:
Mindenképp telefonálj, bármely orvoshoz mész, ilyenkor nem biztos, hogy fogadnak, telefonon segíthetnek.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen MO-on dolgozom.
2022. dec. 30. 17:09
7/7 anonim válasza:
Elmegy a lakhely szerinti körzeti dokihoz aki felviszi az adatait a praxisba. Ezt a neten tudod megkeresni melyik utca hova kihez tartozik
Tappenzest is ugyanúgy
kapsz.
A párom is külföldi állampolgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!