Újraélesztettek volna?
Figyelt kérdés
néztem az intenzív osztályos zárójelentést és a who kódoknál ott volt a 87200 (Szívmassage)
ezt csak újraélesztéshez alkalmazzák?
2023. jan. 6. 20:42
11/13 A kérdező kommentje:
A lélegeztetés és a szívmassage nem egy
Altatásban lévő személyeket általában lélegeztetnek is mivel ez nem természetes alvás.
A mesterségesen előidézett alvásban az a rizikó hogy nem tud az ember normálisan lélegezni. Ezért kell a lélegeztetőgép.
Ahogy elaltattak, kaptam is a csövet a torkomba
2023. jan. 7. 13:39
12/13 Ypszilon1980 válasza:
Igen, de tudod azt a csövet néha cserélni is kell és hát előfordulhat ez alatt, vagy valami miatt szívmasszázst is kell alkalmazni, esetleg még lélegeztetés előtt. De figyu, én csak kérdeztem, inkább azt hiányolom, hogy nem mondták el neked részletesen mik történtek, de ez nem a te hibád egyébként.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom
Ballonos lélegeztetőröl álltak át gépire.
De a csere alatt le is állhat a szív?
Durva..
2023. jan. 10. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!