Ha újraélesztettek már akkor mi változik, új életem lesz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 18:16
1/7 anonim válasza:
Semmi. Csak ha te magad nem akarod.
2/7 anonim válasza:
De honnan tudod, hogy nem meghaltál-e és ahol most egy másik világban vagy, ott azt mondták újjáélesztettek, közben nem is?
3/7 A kérdező kommentje:
Balesetem volt és leállt a szívem, újra kellett éleszteni ami sikerült is.
2021. okt. 7. 04:52
4/7 anonim válasza:
Engem többször is újraélesztettek (drogtúladagolás) mégsem történt semmi változás...
5/7 anonim válasza:
Másfelől ha másképp állsz dolgokhoz, akkor változhat az életed.
De lehet úgy is dönteni hogy minden úgy marad ahogy előtte.
Ez egyéni döntés kérdése, és az is kérdéses hogy milyen új életet akarsz?
A változás nehezebb mint benne maradni a korábbi megszokott dolgokban!
6/7 A kérdező kommentje:
A balesetem óta úgy érzem mintha teljesen más lennék, átértékelődött minden és más az ami fontos.
2021. okt. 7. 09:46
7/7 anonim válasza:
Hát az átértékelődés az megtörténhet. Ezek szerint neked pozitív változás következett be. Végül is rövid az élet, és jobb kihozni belőle azt amit tudunk. Viszont én azt is éreztem, hogy nincs mitől félni, akkor sem amikor vége lesz. Annyi biztos hogy egy ilyen nagyon keményen megérinti az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!