Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elfúrtam a falban egy kábelt!...

Elfúrtam a falban egy kábelt! Kismegszakító levágta, nem éreztem semmit. Lehet baj?

Figyelt kérdés

Áram alatt volt a lakás. Teljesen gumi fúró volt, megijedtem nagyon. Nincs rajtam semmi jel, nem vettem észre semmit, csak hogy nagyon félek.

Lehet áramütésem? Lehetett baj?

2023. jan. 6. 16:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Egy fa széken álltam amúgy.
2023. jan. 6. 16:35
 2/7 Gerelyke44 ***** válasza:
100%
Ha megrázott volna az áram, azt tuti, hogy észrevetted volna. Nyugi!
2023. jan. 6. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elfúrt vezetékkel lehet.
2023. jan. 6. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Apád lekever egy pofont.
2023. jan. 6. 20:22
 5/7 anonim válasza:
Ha megráz az áram, azt érezted volna..
2023. jan. 7. 00:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltam a sürgösségin, csináltak ekg-t, azt mondták nem rázott meg az áram, csak megijedtem. Reméljük tényleg így van. Mindekinek köszönöm!
2023. jan. 7. 01:16
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem mondod komolyan hogy ez miatt bementél a korházba, és az amúgy is leterhelt orvosok, ápolók idejét raboltad? Te egy igazi barom vagy.. ha megráz az áram azt érzed.. engem már rázott meg nem egyszer, mégsem voltam orvosnál, és élek látod..
2023. jan. 7. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!