Én is 2 Pfizert kaptam, pedig nagyon nem akartam de a munkám miatt sajnos rám lett kényszerítve. Akkor én is sokat gondolkodtam ezen de már nem. :) Engedd el! Bármi is alakuljon ki esetleg emiatt a testünkben, az soha nem lesz bebizonyítva, hogy emiatt volt. A napi szinten bevitt méreganyagok az élelmiszerekből talán kardinálisabb probléma.
2023. jan. 6. 16:36
2/11 anonim válasza:
Remélem én átalakulok tőle szuper csillagharcossá :)
2023. jan. 6. 18:40
3/11 anonim válasza:
Miért, hányan haltak meg eddig a covid elleni oltás után 10 évvel?
2023. jan. 6. 20:21
4/11 anonim válasza:
Volt aki napokkal pár nappal oltás után meghalt!!!
Volt aki 1 évvel.
Van a 2 évvel.
Van aki 3, 4, 5 … 10 … 15 … 20 … 60 …80 évvel az oltások után fog meghalni.
Nos ez alapján akár holnap is meghalhatsz de simán 90 éves korod után is 😌
2023. jan. 6. 22:42
5/11 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, hogy mit okozott. Az is lehet, hogy aki 2 éven belül nem halt bele, az mind örök életet nyert vele.
2023. jan. 6. 23:33
6/11 anonim válasza:
Nem.
2023. jan. 7. 22:56
7/11 anonim válasza:
Ha értesz angolul ezt meghallgathatod felvetelek is vannak hogy mik vannak a testben.
A 10 evet jol hallottad, 10 even BELÜL mindenkiben aki a p.t kapta kijon a hatása.
Lehet hirtelen esel össze, lehet evek mire .. de 10 even belül bizti. Amugy valszeg sokkal hamarabb, de ugyse fogjak ezt mutatni a tvben, ugyee kapunk rola hirt mert minek
felháborodást
kelteni?
2023. jan. 8. 14:58
8/11 anonim válasza:
7: hogy mik vannak a vérben -igy akartam az o után
2023. jan. 8. 14:59
9/11 anonim válasza:
ugyse -vagyis. Bocsi a helyesírásert
2023. jan. 8. 15:00
10/11 anonim válasza:
Hányszor fogjátok még kitolni a végítéletünket? Eddig volt már pár hónap, aztán 1-2 év, 5 év, most meg már 10. És mi értelme lenne ennek? Mármint a beteg halucinációitok szerint ki akarják irtani az emberiséget, mert túl sokan vagyunk és erre várnak még 10 évet? :D hihetetlen milyen sötétek vagytok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!