Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért hiszitek, hogy mind...

Miért hiszitek, hogy mind meghalunk a covid oltás után?

Figyelt kérdés
Ez eleve lehetetlenség. Ha valós lenne az a halálozási ráta amit vizionáltok, akkor a második körös teszten megbuktak volna a vakcinák.
2021. máj. 13. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki meghal egyszer, akár megkapja, akár nem.
2021. máj. 13. 15:51
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Ezt csak a szélsőséges vírustagadók és oltást ellenzők terjesztik.
2021. máj. 13. 15:53
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
Sokan a "hosszútávú" hatásától félnek a vakcináknak, meg olyanokat gondolnak hogy rákot okoz, meg vérrögöt (utóbbira volt példa de a beoltottak arányához képes nagyon kevésszer, hamarabb kap vérrögöt az ember pl: fogamzásgátlótól). Én megmondom őszintén az új technikákkal szkeptikusabb vagyok, de még így is azt gondolom jobb mint meghalni. Sajnos a környezetemben is törtét már haláleset covid miatt egy viszonylag fiatal 55 éves szinte egészséges ember, pedig én egy nagyon kis faluban élek. Szóval szerintem igen sok a szkeptikus de ők ezzel vállalják is azt az esetleges kockázatot, hogy belehalhatnak. Bennünk meg ott van az, hogy a vakcina mennyire hatásos. Én úgy gondolom mindenki döntését el kell fogadni és tiszteletben tartani, akár beoltja magát akár nem. Ha beoltottad magad úgy is "védetebb" vagy mint, aki nem így a saját életeddel nem játszol. Mindenkinek szíve joga eldönteni mit választ.
2021. máj. 13. 15:55
 4/21 anonim ***** válasza:
31%

Mert mindenki tanulatlan, primitiv, konteós idióta!

Aki a legkisebb mértékben is tajékozott a közelemben, kivétel nélkül beadatta.

2021. máj. 13. 15:58
 5/21 A kérdező kommentje:

3: nem akarok vitát nyitni arról, hogy oltassunk-e. Számtalan ilyen kérdés van

A hosszú távú hatást sem értem. Már eleve ismert technológiát (mRNA-t hagyjuk most) módosítottak hozzá értő emberek. És eddig egyetlen egy ilyen technológia sem okozott hosszú távú problémát....

2021. máj. 13. 16:00
 6/21 anonim ***** válasza:
60%

3."Ha beoltottad magad úgy is "védetebb" vagy mint, aki nem "

Ezt honnan tudod biztosra?

2021. máj. 13. 16:02
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
3 vagyok: Én azt egy szóval nem mondtam, hogy ilyen vagyok. Beoltattam magam, és csak azt mondtam hogy az új technikák felé szkeptikusabb vagyok. De így is beoltattam magam.
2021. máj. 13. 16:05
 8/21 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy nehéz a valóban új technológiához hozzájutni 🤷‍♂️
2021. máj. 13. 16:07
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
5: minden új gyógyszert illik bevizsgálni. Akkor is, ha már ismert betegségre, ismert mechanizmussal hat.
2021. máj. 13. 16:08
 10/21 A kérdező kommentje:

9: megtörtént a bevizsgálás és a klinikai tesztek is lezajlottak.

Feszített tempóban volt? Igen.

Tudjuk, hogy működik? Igen.

Tudjuk, hogy nem okoz tömeges halált? Igen.

Figyeljük a mellékhatásokat? Igen. Ezért is derült fény az oxfordi vakcina vérrög képző hatására.

Az említett mellékhatás csak a beoltottak kis százalékát érinti, mégis tudomásunk van róla. Ha ennél nagyobb baj lenne, akkor arról is tudnánk

2021. máj. 13. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!