Az a kérdésem , hogy nyaki gerinc probléma miatt kialakulhat-e isiász ? Vagy inkább az isiász kialakulása fokozhatja a két karom fájdalmát ? ( nyaki gerinc 6/7 miatt )
Ezt megelőzően mindig a TB -s időpontokra vártam és TB alapon mentem orvosokhoz , mindenhova küldtek közben a táppénzem a vége felé érkezett és sajnos csak akkor mentem el a Budai egészségcentrumba .
Ott látta meg a doktor úr a hibát . Kissé megijesztett a műtéti szövődményekkel , ezért nem történt még meg a műtét …
Voltam ugyanott másik orvosnál aki megnyugtatott és megerősítette a problémát illetve azt mondta hogy szerinte jobban leszek .
Már minden műtéthez szükséges vizsgálat megvan kivéve az altató orvost .
Mert közben kijött az ülő ideg és derék fájdalom plusz a lábamat is húzta a görcs , így nem tudtam elmenni .
Emiatt a lumbalis Mr sos , mert ha ott is servem van akkor nem tudom mekkora lesz a kockázata a nyaki műtétnek.
Ha ott kimerevítenek akkor az ronthat a lumbalis problémán …
Neurológushoz tudom elvinni a CD-T , vélemémyezést nem mert azt 5 nal után teszik fel az EESZT-re .
De egy neurológus csak látja ha van sérv vagy más .
Az idegsebészhez megint csak magán alapon tudnék bejutni . Szóval nagyon kivagyok. Az Mr nagyon drága
. Remélem minden jól fog alakulni a következő napokban .
Nincsen sérv lumbalis szakaszon :) csak kopásom van L5 s1 -nél .
Gondolom begyulladt ( volt dec 9-én vérvételem abban volt gyulladás ) Vigyázni kell magamra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!