Az a kérdésem , hogy nyaki gerinc probléma miatt kialakulhat-e isiász ? Vagy inkább az isiász kialakulása fokozhatja a két karom fájdalmát ? ( nyaki gerinc 6/7 miatt )
Nekem műtve van a nyaki rész c6/7 . Tervben volt az új.
Viszont 3 hete elkezdett fájni az ülő ideg , ebből kifolyólag a derekam , törzsem , utána fenekem , bal hátsó comb .
Amióta ez van azóta a meglévő kar fájdalmak mégjobban felerősödtek.
Emiatt kérdeztem hogy esetleg a nyaki panasz miatt jöhetett ki a derék ?
Vagy a derék probléma okozza a kar fájdalom erősödését ?
Jövő héten megyek lumbalis mri -re .
Köszönöm ! Azt esetleg megtudod mondani hogy lumbalis MRI -nél a képalkotó képeken a háti szakasz utolsó 2 csigolyája is látszik ?
Azt tudom hogy a nyakinál látszik a háti T1-2 .
?
Mert így legalább azt is látni fogom, hogy ott rendben vannak vagy sem .
Izgulok eléggé.
Köszönöm a válaszaidat ! :)
Sajnos fizetős a vizsgálat :( a TB alapúra 2 hónapot is várhatnék :/
Addig nem akarok idegeskedni , főleg hogy nyaki gerinc műtét lett november elején megbeszélve , mozgót fixre , mert a két karom fáj , a mozgó nem épült be rendesen :/
De ha a derekamban is sérv van … akkor nem tudom mit csinálok , emiatt mihamarabb megakarom tudni .
Csak a sima kétirányú vagy funkcionális röngtenre lehet azonnali időpontot kapni :/
Igen sajnos ez is benne van a pakliban . De mivel először az ülő ideg illetve fenék körüli rész kezdett el fájni ezért maradtam a lumbalis MRI -nél .
Ami miatt elbizonytalanodtam az az , hogy a két karom iszonyúan fáj amióta a fenék és derektaji panaszok kijöttek és erősödtek .
Apranax 275mg -t szedek napi 4-et meg napi 3 szem myoflexint ami 750mg összesen.
Már az is megfordult a fejemben hogy az apranax tol faj a kezem ennyire . Vannak olyan gyógyszerek amik izomfájdalmat produkalnak mellékhatásként . De abbahagyni sem merem mert a derekam/ ülő ideg viszont javult , legalábbis már nem faj non stop , meg valamivel többet bír mint másfél hete ( állás / ülés .
Egyébként nagyon rendes tőled hogy ilyen részletesen válaszolsz . Jól esik ! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!