Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sürgős! 18 éves lány vagyok,...

Sürgős! 18 éves lány vagyok, mi lehet a bajom, menjek a sürgősségire?

Figyelt kérdés

22:25- egészen mostanáig hányok (+ megy a hasam)

Már legalább 15x hányhattam ezalatt az idő alatt.

Nem érzem jól magam, lefeküdni se tudok. Aludni egyáltalán nem aludtam.

(Előzmények; semmi olyat nem ettem ami ezt válthatná ki, akkor kezdett el fájni az este mikor egy családi konfliktus közben nagyon féltem/ideges voltam)

Menjünk-e anyukámmal a sürgősségire vagy milyen gyógyszert vegyek be? Bár úgyis kihanynam

2022. dec. 17. 06:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Azta miért csináltak neked tumormarkert meg ilyeneket?

Mondjuk az érdekes, hogy láz nélkül vagy így, mert nálunk kivétel nélkül mindenki úgy belázasodott, hogy csak na. Pedig nálunk se lázas a banda, főleg nem én meg apám, de őt is rázta a hideg, fájtak a végtagjai, meg minden.

Ha a kisgyerek hetek óta van így, az biztos nem vírus. A vírusok max 5 napig tartanak.

Az lehet bakteriális fertőzés, amire antibiotikum kell.

2022. dec. 27. 11:51
 22/22 anonim ***** válasza:
#13, #16, #19 és #20 voltam. Előtted lévő vagyok. A nagy laborban benne van a CEA tumormarker amit teljes tápcsatornára és tüdőre néznek, legalábbis itt az állami (házidoki) beutalós labort a Corden csinálja, ami magánlabor, de a tb-s dolgokat is itt lehet e városban csak csináltatni. Nagy laborra beutalót is én kértem kiiratni a háziorvossal, mert azt hajlandó, de megvizsgálni nem. Évente egyszer egy rutin labor meg am. se árt, sose tudni. Annyi, hogy a tumormarker eredményét itt nem aznap délután kapod meg, hanem néhány nap múlva. Háziorvos telefonos közlése szerint komolyabb baj miatt nem kell aggódnom, mert a vérkép és vizelet is jó, tumormarker is negatív, a többivel meg nem foglalkozik... Ja, hát a láz témához én ennyit tudok csak hozzászólni, én eddig beteg se nagyon voltam... sulikból összesen (egyetem végefelé vagyok) egy hetet nem hiányoztam...
2022. dec. 27. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!