Sürgős! 18 éves lány vagyok, mi lehet a bajom, menjek a sürgősségire?
22:25- egészen mostanáig hányok (+ megy a hasam)
Már legalább 15x hányhattam ezalatt az idő alatt.
Nem érzem jól magam, lefeküdni se tudok. Aludni egyáltalán nem aludtam.
(Előzmények; semmi olyat nem ettem ami ezt válthatná ki, akkor kezdett el fájni az este mikor egy családi konfliktus közben nagyon féltem/ideges voltam)
Menjünk-e anyukámmal a sürgősségire vagy milyen gyógyszert vegyek be? Bár úgyis kihanynam
Köszi, elmúlt a hányás, viszont azóta elég keveset ettem.
Nem tudom hogy írjam körül, de szúró gyomorfájdalmat érzek.
Ma vagy 3 órán keresztül menni is nehezebben tudtam menni miatta.
Nem tudom mi bajom lehet 😅
Most tuti van valami amúgy.
Tesóm egy egész éjjelen át felül álul szenvedett, belázasodott, most meg fateromnak is megy a hasa. Vigyázni kell, fertőtleníteni, kezet mosni minden után. Ha meg valakinek épp ez van a családban, null kontakt.
Szörnyű.
Én jobban voltam már, de tegnap este a semmiből megint hánytam, majdnem el is ájultam 2x 😅
Normaflore-t iszok én is, hátha segít valamit.
Elmentem háziorvoshoz de semmire nem mentem vele, még gyógyszert se írt fel.
Jobbulást nektek!
#14 voltam.
Hát nem elkaptam én is? Sejtettem, hogy ezt senki nem ússza meg a családban most..
De állítólag nekünk az egész városban ez megy most.
Én ezidáig 4x mentem hasmenéssek, hajnalban kezdődött. Te jobban vagy már?
Voltam köszi, én mára egy fokkal jobban vagyok, tegnap délután mentem még utoljára.
Étvágyam nem állt még vissza, de estére a láztól ritka rosszul voltam.. Én ritkán lázasodom be ugy, hogy magas láz lenne, már a 37,5-öt megérzem, de felment este 38,6-ra. És még ment volna fel, mert rázott a hideg, szóval már elkezdtem csillapítani, mert 39 fölé nem engedem. Nagyon szédültem meg gyenge voltam, mert annyira nem volt étvágyam hogy pár keksz és ropi volt bennem.
De most aludtam egy nagyon nagyot, nemrég keltem fel és a láz is lement.
Nem lehet, hogy azért nem javulsz, mert nem diétázol elég sokáig? Sajnos akkor is tartani kell, mikor már ennél rendesen, csak rizs, főtt krumpli, pirítós, ropi.. a folyadékpótlás meg van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!