Sürgős! 18 éves lány vagyok, mi lehet a bajom, menjek a sürgősségire?
22:25- egészen mostanáig hányok (+ megy a hasam)
Már legalább 15x hányhattam ezalatt az idő alatt.
Nem érzem jól magam, lefeküdni se tudok. Aludni egyáltalán nem aludtam.
(Előzmények; semmi olyat nem ettem ami ezt válthatná ki, akkor kezdett el fájni az este mikor egy családi konfliktus közben nagyon féltem/ideges voltam)
Menjünk-e anyukámmal a sürgősségire vagy milyen gyógyszert vegyek be? Bár úgyis kihanynam
Ehettél valahol valamilyen romlott ételt? Környezetedben bárkinek hasonló tünetei vannak?
Lázad van?
Én vagy romlott étel miatti gyomorrontásra tippelnék, vagy vírusos fertőzésre.
Pár éve én is átestem hasonlón. 1-2 nap alatt elmúlik, igyál sok vizet, ez fontos, hogy ne száradj ki. A kóla ilyenkor segít, csökkenti a hányingert és cukros.
Bennem a banán és a háztartási keksz maradt meg.
Ha rosszabbul érzed magad, szédülsz, magas lázad lesz vagy kiütéseid, akkor hívd fel az ügyeletet, beszélj velük.
Jobbulást!
Hú, bocs, arra nem figyeltem, hogy esetleg idegesség áll mögötte.
Akkor viszont görcsoldó segíthet. No-spa, akár 2-3 és algopyrin egyszerre, nekem ez használt.
Köszönöm szépen!
Lázam nem volt, korábban 37.4 volt a hőmérsékletem
Próbálok inni meg ilyenek (kajával nem próbálkoztam még),de még mindig ritka szarul érzem magam
Lazad majd kb ma lesz, ha lesz.
Calici van most, gyors lefolyasu. Haziorvosi ugyelet kiszaradas elleni port tud felirni.
Hideg vizet kortyolgass , enni max haztartasi keksz. Ha jobban vagy napokig dietazz, szedj probiutikumot.
Szia! Jobban vagy már azért?
Egy óvónő barátnőmnek ugyanez volt, csak hasmenéssel 1-2 napig ment ez nála.
Belázasodott, gyenge volt és alig állt fel a wc-ről.. Bár neki van egy mellékbetegsége is sajnos, ami pluszban rátett.
Tesztnél kiderült, hogy covid volt, csak a hasára ment.
Remélem már jobb neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!