Az orvos visszavonhatja a recept felírást ha még nem váltottam ki? (Akár 1 nappal a recept felírás után?)
Amit 1 x már elküldött ahhoz már neki sincsen hozzá férési lehetősége .
Ha én elküldök 1 üzit,más gépéről nem tudom törölni.Csak a sajátról lehet.
Netes receptírásra gondoltam.A papír alapút meg nem vagyok köteles vissza adni .
3 as voltam.
5-ös, mivel a kérdező nem reagál, szerintem arra gondol, hogy amit már fellőtt a felhőbe a doki azt vissza vonhatja-e.
Egyúttal a kérdezőnek is írnám: hogy szerintem nem. de gondolom már ki is váltottad. Gondolataim szerint valami "erős" gyógyszer lehet, ha félsz h visszavonta. Esetleg kiderült h nem is magadnak kérted a gyógyszert. De ez már rejtély marad.
Háziorvos vagyok. Igen bármikor visszavonhatom, elég gyakran vissza is szoktam. Pl. mert elrontottam a felírást és ilyenkor felírom újra, vagy mert olyan betegség derült ki, hogy az adott gyógyszert a betegnek nem szabad szednie, vagy mert látom hogy más is felírta már ugyanazt a gyógyszert.
Alapvetően a recept a három hónapos érvényességi ideje alatt bármikor visszavonható indoklás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!