Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit lehet tenni, ha az orvosok...

Mit lehet tenni, ha az orvosok nem akarják megérteni, hogy mi a bajom?

Figyelt kérdés

Pontosan tudom, hogy mi bajom van ( nyugtató elvonás utáni szindróma). Mivel nem minden nyugtatót letett embernek van ilyen, a jelenség kevésbé ismert itthon, de külföldön igen. Magyar, és külföldi csoportokban is benne vagyok, több ezer sorstárs van, ugyanazokkal a panaszokkal. Teljesen érthetően el tudom mondani bárkinek, hogy mi ez, és az orvosoknak is elmondtam.

- Figyelembe se veszik

- Félremagyarázzák

- Letagadják, hogy létezik ilyen

- Eleve meg se hallgatnak

- Csak a saját elképzelésüket erőltetik

Sok fölösleges vizsgálaton vagyok túl. Rengeteg téves diagnózisom van. Rengeteg fölöslegesen felírt gyógyszerem is van, amit természetesen nem szedek be.

Semmilyen anyagi, vagy egyéb hasznot nem akarok, én csak azt szeretném, hogy valaki megértse ezt, és elismerje, hogy van ilyen, illetve ez a bajom. És írna róla egy papírt, hogy nem én vagyok a hülye, hanem esetleg a flegma orvosok is tévedhetnek néha. Járt már így valaki? Mit lehet tenni?

2022. nov. 26. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Árulnak olyan gyógyszereket, hogy placebóval 40% lett jobban, míg a gyógyszerrel 45%. Vagyis ha nem bízol az orvosban, akkor még a jó gyógyszer is csak 5%-ot ér, míg ha megvan a bizalom, a rossz gyógyszerrel is lenne 40% esélyed a gyógyulásra. Muszáj neked nyerni?
2022. nov. 26. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerinted ki ért jobban a betegségekhez, diagnózisokhoz, egy olyan orvos, aki sok évig tanulnta, vagy te, aki a kérdés alapján hipochonder, hozzá nem értö ember vagy?
2022. nov. 26. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

"Rengeteg fölöslegesen felírt gyógyszerem is van, amit természetesen nem szedek be."

Szakértő úr 🤣🤣🤣

2022. nov. 26. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

"És írna róla egy papírt, hogy nem én vagyok a hülye, hanem esetleg a flegma orvosok is tévedhetnek "

Ez tipikusan az az eset, amikor az autópályán MINDENKI szembejön!

2022. nov. 26. 09:40
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%
Az orvosok mind hülyék, bezzeg a Google!
2022. nov. 26. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy egy orvos téved benne van, de te többes számban beszéltél, tehát több orvos is látott. Olyan pedig nincs, hogy mind téved.
2022. nov. 26. 10:42
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
0%
Anélkül, hogy bárkinek a pártjára állnék, hadd említsem meg, hogy azt még a British Medical Journal is felrója az akadémikus orvoslásnak, hogy egy-egy új ismeretnek 17 évre van szüksége, hogy bekerüljön a protokollba.
2022. nov. 27. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is volt ilyen, amikor hirtelen hagytam abba egy nyugtatót. Ezeket sosem szabad hirtelen abbahagyni. Magamnak kellett rájönnöm, hogy mitől vannak a tüneteim. Azt csináltam, hogy elkezdtem szedni egy enyhébb nyugtatót, erre megszűntek a panaszaim, és azt a nyugtatót már fokozatosan hagytam abba. Nem 3x1-et, csak 2x1-et, vettem egy hétig, aztán a következő héten 1x1-et, aztán másnaponként 1-et, végül abbahagytam, és nem jöttek vissza a panaszok. Nem kell ehhez igazolás, vagy mi.
2022. nov. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!