Mit lehet tenni, ha az orvosok nem akarják megérteni, hogy mi a bajom?
Pontosan tudom, hogy mi bajom van ( nyugtató elvonás utáni szindróma). Mivel nem minden nyugtatót letett embernek van ilyen, a jelenség kevésbé ismert itthon, de külföldön igen. Magyar, és külföldi csoportokban is benne vagyok, több ezer sorstárs van, ugyanazokkal a panaszokkal. Teljesen érthetően el tudom mondani bárkinek, hogy mi ez, és az orvosoknak is elmondtam.
- Figyelembe se veszik
- Félremagyarázzák
- Letagadják, hogy létezik ilyen
- Eleve meg se hallgatnak
- Csak a saját elképzelésüket erőltetik
Sok fölösleges vizsgálaton vagyok túl. Rengeteg téves diagnózisom van. Rengeteg fölöslegesen felírt gyógyszerem is van, amit természetesen nem szedek be.
Semmilyen anyagi, vagy egyéb hasznot nem akarok, én csak azt szeretném, hogy valaki megértse ezt, és elismerje, hogy van ilyen, illetve ez a bajom. És írna róla egy papírt, hogy nem én vagyok a hülye, hanem esetleg a flegma orvosok is tévedhetnek néha. Járt már így valaki? Mit lehet tenni?
"Rengeteg fölöslegesen felírt gyógyszerem is van, amit természetesen nem szedek be."
Szakértő úr 🤣🤣🤣
"És írna róla egy papírt, hogy nem én vagyok a hülye, hanem esetleg a flegma orvosok is tévedhetnek "
Ez tipikusan az az eset, amikor az autópályán MINDENKI szembejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!