Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hazai eü dolgozók, maga a...

Manly kérdése:

Hazai eü dolgozók, maga a rend.zer ?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről ? Azt látom meghibbant, embertelen.

2022. nov. 22. 15:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hibás érvelés

Attól hogy valaki vállat valamit még előfordul hogy az extrém nagy terhelés miatt kiég

Pláne ha nem látott bele hogy ennyire nem működik megfelelően a rendszer, vagy ha mióta végzetett még romlott minden

2022. nov. 22. 18:25
 12/28 A kérdező kommentje:

Igen, de elhanyagolni a munkát, összekeverni a gyógyszereket, ok nélkül ordibálni a betegekkel, rosszul beadni injekciót rendszere.en nem kéne.Ezek példák a Hatvani kórház nővéreiről.Megtapasztaltam.

Pedig a gárda fiatalok.Milyenek lesznek később amikor már elfáradnak ?A főnővér meg rá se néz a betegekre, egy viziten se láttam, csak írogat az irodájában miközben a nővérek bohóckodnak.Ez a Hatvani kórház.

2022. nov. 22. 18:33
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem közalkalmazottak, de a kiégés nem egyenlő azzal, ha valaki ordibál, nem jól bánik a beteggel, összekever dolgokat, sok figyelmetlen is van. Én 19 éve dolgozok ebben, de ha így folytatódik, akármi történik megyek ki külföldre, ez így ahogy van egy lehetetlen és finanszírozhatatlan rendszer. Na meg abba is belefárad az ember, hogy valaki elmegy, jön helyette más, ha jön, de akkor is azt míg betanítod, meg állandóan ellenőrizgetni, plusz még nálunk pl. sok esetben nem is marad itt, ez borzalmas. Sok helyen ugyanúgy megvan a tarifa most is, nem lehet ezen változtatni.
2022. nov. 22. 18:39
 14/28 A kérdező kommentje:
Kár, h ilyen rossz irányt vettek a dolgok.Azt mondta a kördoki, h jan.1-től még vadabbdolgok várhatók.
2022. nov. 22. 18:48
 15/28 anonim ***** válasza:

12: tehát akkor most személyes sérelmeid alapján próbálsz itt extrapolálni, és azt sugalmazni, hogy az egész országban mindenhol ez a helyzet.

Elég egybites gondolkodásmód.

2022. nov. 22. 18:49
 16/28 A kérdező kommentje:

Rajtam kívül sokan mondják ezt amit én most, de nem itt ezen az oldalon.A jelenlegi HO a VIII. ker-ben lakik, ő is ezt mondja.Na meg mindent rákennek a pénzre pedig az nem minden.

Nem mindenhol ez a helyzet, pl a fővárosban jobb.De vidéken is beteg a beteg akiket el kéne látni rendesen még ha nem is fizeti le a dolgozót.Én azt látom, h általános erkölcsi lezüllés van és tisztelet a kivételeknek.

2022. nov. 22. 18:59
 17/28 anonim ***** válasza:
Most igazából az lényegtelen, hogy mennyi a fizetés, mert mikor te orvoshoz mész, akkor ő meg van fizetve, az asszisztense, vagy aki nem orvosként mellette dolgozik, mind alá van rendelve, azt csinálja, amit mondanak neki. Az ellátásnak elég kevés az a része, mikor orvoson kívüli személyzettel kell valamit intézned. Ez okoz leginkább problémát és érdektelenséget, viszont maga a rendszer nem jó. Sőt, ha még az SZTK-k is átkerülnek az állam fenntartása alá, akkor már azok is lezüllenek. Mindenkinek tele van a hócipője, csak sokan a betegekkel kedvesek, hiszen nem ők tehetnek róla, de előjegyzést ugyanúgy sokára tud csak adni, attól nem tudsz hamarabb MR-re bekerülni, vagy egy műtétre.
2022. nov. 22. 23:19
 18/28 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van.
2022. nov. 23. 09:57
 19/28 anonim ***** válasza:

Fiatal eü dolgozó vagyok.

Engem tudod mi akaszt ki a legjobban? Az hogy milyen bunkók lettek a betegek!

Normálisan állsz hozzájuk de ő alapból magas lóról kezdi, fikarcnyi tiszteletet se mutat felém, kötözködik, követelőzik, neki alanyi jogon jár hogy ki legyen nyalva a pcsaja stb.

Na nem. Eü dolgozó vagyok, nem lábtörlő. Leszarom milyen rossz tapasztalatai voltak máshol, én nem bántottam, én normális vagyok akkor adja meg a tiszteletet.

És az a baj hogy kB minden 5odik beteg ilyen.

2022. nov. 24. 07:04
 20/28 anonim ***** válasza:
#19:Igen, ez is egy nagy probléma, de pl. erre ís értettem azt, hogy a rendszer nem jó, mert lehet te vagy az 5. hely ahová megy, a többiről elzavarták, így neki van joga kiabálni meg értetlenkedni, feljelenteni, de te neked semmilyen eszközöd nincs, amivel megvédheted magad. Olyan plakát mindenhová ki van téve, hogy a betegeknek milyen jogai vannak, spéci ábrákkal, mindennel, de olyan sehol nincs, ami leírná az eü dolgozó jogait, illetve pl. az nincs kiírva, hogy joga van a betegnek tisztelni az eü dolgozót, nem rondán beszélni vele, stb....
2022. nov. 24. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!