Hasi CT vizsgálat közben látják az egészségűgyi dolgozok az elváltozást a felvételen?
Figyelt kérdés
Ha rossznak ítélik meg,akkor tovább is tart a vizsgálat,mert mégjobban átnézik?
De szólni semmit nem szólnak, igaz?
Nincs az arcukra írva az eredmény,mikor kész a vizsgálat?
2022. nov. 20. 15:35
1/9 anonim válasza:
Közben nem látják,a felvételt nézi meg a hozzá értő orvos,vagy orvosok.
2/9 anonim válasza:
Te nem látod a dolgozókat, mert másik helyiségben vannak, és nem is orvosok, a vizsgálat meg adott idő alatt lezajlik, és utólag elemzik.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,mennek a pontok!
2022. nov. 20. 16:00
4/9 anonim válasza:
A tapasztaltak igen de nem mondják el, nem is tehetik. Ha van valami azt az orvos fogja elmondani. Ha valamit nem látnak vagy lemaradt ,újabb orvosi konzultáció szükséges.
5/9 anonim válasza:
Többször voltam Ct vizsgálaton. Csak a Ct kezelője volt ott.Volt mikor 1 hetet is vártam az eredményre.
6/9 anonim válasza:
Én azt tudom mondani hogy igen, figyelik közben is, mégha nem is orvos nézi.
Volt már néhány CT-m, a végén szólnak hogy kész vagyunk, majd kint megmondják mikor lehet menni az aredményért.
Az egyik koponya CT-mnél viszont szóltak a gépben lévő hangszórókon keresztül, hogy a fejemet még ne mozgassam, meg kell várniuk egy kiértékelő orvost, és valószínűleg kontrasztanyaggal folytatják a vizsgálatot. Ez így is volt, viszont mondani nem fognak semmit, nem is mondhatnak. Csak onnantól hivatalos, ha le van írva papírra.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,ment a pont!!
2022. nov. 21. 17:26
8/9 anonim válasza:
Látják a képeket, és ha ért hozzá akkor még az elváltozást is főleg, ha nagyon szembetűnő. Viszont véleményt nem mondhat, neked meg kell várnod az orvosi kiértékelést.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2022. nov. 30. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!