Ajánlanátok nekem olyan kardiológiai magánrendelést, ahol nagyon alapos vizsgálat történik?
Figyelt kérdés
Az ország nyugati részén keresek olyan kardiológiai magánrendelést, ahol tényleg nagyon alaposak, körültekintőek és nem csak 3 perc alatt mondanak valamit. Valami kivizsgálái csomag érdekelne vagy ilyesmi. Aki tud ilyet, kérem ossza meg velem a tapasztalatait.2022. aug. 30. 11:50
1/15 anonim válasza:
Kitalálom, bebeszéled magadnak, hogy szívbeteg vagy, és addig nem nyugszol, amíg nem találnak valamit :) Stimmt?
2/15 anonim válasza:
Nyugati részén nem tudok, de ha alaposság, akkor Dr. Engelthaler Gabriellát ajánlom.
3/15 anonim válasza:
#1: nem ér....., lelőtted előttem! :-D Én is kb. ezt akartam írni. :)
4/15 anonim válasza:
Bocs, csak olyat tudok, ahol közepesen alapos vizsgálatot végeznek.
5/15 anonim válasza:
#1: volt már itt olyan, aki 15 kardiológushoz ment el, míg végrevalahára meg nem kapta a kívánt javaslatot a billentyűcserére.
Aztán kiírt róla egy kérdést itt, hogy vajon jó lesz-e ez neki...
:)))))
6/15 A kérdező kommentje:
Kedves egyeske és hármaska, van egy rossz hírem. Veleszületett szívbeteg vagyok, illetve magas vérnyomásom van. Erről ennyit. A doki meg azért érdekel, mert ebben az országban vagytok ti nagy megmondók, meg vannak a 6 hónapos SZTK időpontokat osztogatók. Szívás, mi?
2. Köszi.
2022. aug. 30. 12:20
7/15 anonim válasza:
Gratulálunk a veledszületett szívbetegségedhez, jól visszavágtál vele.
8/15 anonim válasza:
6: ha veleszületett betegséged van, akkor eddig is kellett hogy járj (rendszeresn) orvoshoz. Nem értem, mi ez a feldemhedés?
9/15 anonim válasza:
Ugye nem Te vagy a 130 kilós beteg?
Mert akkor hiába fizetsz egy vagon pénzt különféle kardiológusoknak, a vége mindig az lesz, hogy le kell fogyni. Ha találnak is valamit, jelentős túlsúllyal nem biztos, hogy kezelni tudják.
10/15 anonim válasza:
ooops.... tényleg, mintha lett volna pár napja ilyen kérdés... amit a 9. ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!