Egészségügyi dolgozó nevét jogom van megkérdezni amikor telefonon beszélek vele?
Van mikor valótlan dolgokat mondanak pl. ha keresek egy orvost, akkor azt mondják, hoggy próbáljam 1 óra múlva, ha egy óra múlva próbálom akkor meg már azt mondja, hogy hazament és próbáljam holnap. Ez nekik ki van adva hivatalból, hogy hazudjanak a betegeknek? Azért akarom a nevüket tudni, hogy panaszt tudjak tenni ellene.
Ezek a nőcskék elbújnak a névtelenségük mögé és bűncselekmények sokaságát követik el nap mint nap a hazudozásaikkal, mert könnyen az ember életébe is kerülhet egy ilyen szituáció, ha nem tud beszélni időben az orvossal! Megjegyezném, hogy külföldön kötelező a nevük kiírását viselniük az egyenruháikon az egészségügyi dolgozóknak, de Magyarországon érthető okból ezt sem vezették be, nyilván nem is fogják mert akkor tömeges börtön várna mindegyikre.:)
De kérdező, ha azt mondják hogy egy nap múlva keresd, miért zaklatod egy óra múlva?:-D
Megjegyzem, érdekes módon én mindig el tudom érni az orvosokat, bár igaz nem is zaklatom őket óránként
A leírtakból kb. az az érzésem, hogy a pszichiátriai osztályt hívod - vagy legalábbis oda való vagy.
Az orvos nem ér rá, nem tud a telefonhoz menni, ez tény. Tanácsként mondta, hogy hívd egy óra múlva, TALÁN addigra ráér és még ott lesz. Nem jött be, mert hamarabb végzett és haza is ment. Miért vonod kétségbe, hogy az illető jóhiszeműen tanácsolta az egy órát? Mondhatta volna azt is, hogy hívd később - és döntsd el te, hogy ez 10 perc vagy két óra legyen.
De az röhögnivaló ostobaság, hogy mindez bűncselekmény. Még az sem lenne az, ha szándékosan mondott volna olyan időpontot, amikor már nem lesz bent a doki. Tegyél nyugodtan panaszt, majd szépen kivizsgálják és kapsz vissza egy udvarias választ, hogy semmi kifogásolni valót nem találtak.
"mert könnyen az ember életébe is kerülhet egy ilyen szituáció, ha nem tud beszélni időben az orvossal"
Ez szintén marhaság. Ha rosszul vagy (vagy rosszul van egy hozzátartozód), menj be (vidd be) a sürgősségire vagy hívd a mentőket. Ha azért hal meg egy hozzátartozód, mert nem tudtál beszélni a kezelőorvosával, akkor se ő lesz a felelős. Nem kötelessége a nap 24 órájában rendelkezésedre állni. Aki rendelkezésedre áll éjjel-nappal, az a mentőszolgálat és az ügyeleti/sürgősségi ellátórendszer.
#4-nél a pont!
Itt valami nem stimmel a kérdezőnél...
"De kérdező, ha azt mondják hogy egy nap múlva keresd, miért zaklatod egy óra múlva?:-D"
Javaslom fuss neki mégegyszer amit írtam, mert félreértetted a szöveget.:D
#6 Nekem nem kell mert én nem vagyok közalkalmazott, az ápoló viszont az. Neki éppúgy kötelezettségei vannak felém mint a kormányhivatali alkalmazottnak vagy éppen a rendőrnek. Érdekes módon ez utóbbiak kiírják a nevüket, az ápolók viszont nem. Talán nekik több félnivalójuk van..?
"Nekem nem kell mert én nem vagyok közalkalmazott, az ápoló viszont az"
ez nagyon nagy vakvágány, ugyanis az egészségügyi dolgozók már nem közalkalmazottak többé, a kormány kivette őket ebből a körből. A háziorvos és asszisztense pedig jellemzően vállalkozók.
Félnivalója az olyan embereknek van mint te aki tömve van keserűséggel és gyűlölettel, képtelen az emberi kommunikációra normális stílusban, ezért ne csodlákozz ha falakba ütközöl, az ilyen negatív indításokkal az emberek automatikusan védekező mechanizmusba kapcsolnak és rövidre zárják az efféle egyénekkel a beszédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!