Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egészségügyi dolgozó nevét...

Egészségügyi dolgozó nevét jogom van megkérdezni amikor telefonon beszélek vele?

Figyelt kérdés

Van mikor valótlan dolgokat mondanak pl. ha keresek egy orvost, akkor azt mondják, hoggy próbáljam 1 óra múlva, ha egy óra múlva próbálom akkor meg már azt mondja, hogy hazament és próbáljam holnap. Ez nekik ki van adva hivatalból, hogy hazudjanak a betegeknek? Azért akarom a nevüket tudni, hogy panaszt tudjak tenni ellene.

Ezek a nőcskék elbújnak a névtelenségük mögé és bűncselekmények sokaságát követik el nap mint nap a hazudozásaikkal, mert könnyen az ember életébe is kerülhet egy ilyen szituáció, ha nem tud beszélni időben az orvossal! Megjegyezném, hogy külföldön kötelező a nevük kiírását viselniük az egyenruháikon az egészségügyi dolgozóknak, de Magyarországon érthető okból ezt sem vezették be, nyilván nem is fogják mert akkor tömeges börtön várna mindegyikre.:)

2022. nov. 4. 04:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért az sem mindegy hol hívtad az orvost. Mármint osztalyon vagy szakrendeloben.

Én osztályon dolgozok ahol van szakrendeles is, de nekem ahhoz semmi közöm. Egyszer egy erőszakos nővel nem tudta megerteni a betegfelvetel hogy nem beszélhet csak úgy az orvossal.

Erre ők "korrekten" atkapcsoltak nekem. Próbáltam elmagyarazni a nőnek hogy ha valamit akar kér időpontot az orvoshoz és bejon, elmondja. Vagy ha nem akar bejonni semmi gond, kérhet telemedicina időpontot is, ami annyit jelent hogy adott időpontban felhivja az orvos és telefonon megbeszelhetik.

De az ugye nem rögtön azonnal lett volna és az nem tetszett.

Jött a "de én csak annyit akarok..".

Ez a kedvencem. De én csak ezt, a másik csak azt.. Aztán ha mindenki de én csak ennyit akarok nyugjet végig hallgatja az orvos sose jut oda hogy a rendelessel foglalkozzon.

Úgyhogy egy oké perszevel leraztam. Leszarom. Ha ő nem tisztel meg minket akkor mi se őt.

Nem fogok azért bemenni a rendelesre és felbeszakitani gipsz jakabnak a panaszait aki kivarta a sorát mert Marika néni erőszakos és azt hiszi ő különb beteg.

Az más ha nem a rendelési időben hívtad, hanem amikor az osztályos munkáját végzi, ettől függetlenül lehet benne olyanba amitől nem tud a telefonhoz menni. De ha hozzatartozorol érdeklődsz pl akkor előbb utóbb mindig tájékoztatnak. Legalábbis nekem ilyen esetben mindig sikerült.

2022. nov. 11. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!