Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kötelező a kórházba a pizsama?

Kötelező a kórházba a pizsama?

Figyelt kérdés
Kedd reggel kell bemenjek, hogy csináljanak egy teljes testes röntgent. Pár óra, mivel először megcsinálják a felvételt, utána meg megnézi azt egy szakorvos. Csak egy orvos lesz bent és nem lehet tudni, mikor lesz ideje mégnézni a képet, ezért lesz majdnem teljes napos ,,szórakozás"(7:30-15:00 között bármikor). A doki azt mondta, vigyek magammal pizsmát. Ha napokra kellene bentmaradjak vagy több vizsgálatot kellene elvégezni, akkor megérteném, de nem így van.
2022. nov. 5. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Hát eléggé elképzelhetetlen, hogy teljes test röntgenre mész, én még ilyenről nem hallottam 19 év alatt. Szóval ez pontosan micsoda? Nem muszáj a pizsama, lehet melegítő nadrág, póló is.
2022. nov. 5. 12:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, teljes felsőtest, derék és láb röntgenre kell menjek, csak nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg.
2022. nov. 5. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Otthoni ruha is teljesen jó. Nem kell pizsama.
2022. nov. 5. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért szükséges a röntgen?

Nem lehet, h arra gondolt az orvos, hogy valami olyanra derül fèny, ami miatt tovább kell maradni?

2022. nov. 5. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!