Miért fájhatot/fáj a segglyukam?
Először is szeretném leszögezni, hogy ez nem poén aki szórakozni akar menjen el innen.
Az is menjen el akki evet vagy enni akar:)
Szóval..hétfő este volt egy buli (Többnyire emlékszem a történésekre de azért vannak homályok, az egyik haverom elvileg végig mellettem volt) és még aznap amikor hazaértem valamiért elkezdett fájni a segglyukam, de nem tulajdonítotam aznap neki nagy figyelmet. Másnap semmit sem javult, sőt..talán jobban is fájt főleg mivel aznap volt nagydolgom is és amikor elkezdtem törölni akkor eléggé szokatlan dolgot éreztem mintha ki fordult volna a segglyukam. Sokkal nagyobb volt mint normál helyzetben, nem a tágulása hanem a magassága. Kézzel éreztem a segglyukam. Ma a harmadik nap már kevésbé fáj és a mérete is lejebb ment (nem sokkal lehet csak beképzelem de én úgy gondolom hogy lejjebb ment) szval gondolom el fog múlni de attól még aggaszt a dolog, hogy mi történt.
Az interneten nem sok mindent találtam konkrétan egy dolgot, az aranyért, de nekem nem viszketet csak fájt ill nem is vérzett a székletem és a wc papír sem.
Nyilván gondolkodtam az orvoson de jobb lenne ha nem a háziorvosnak kéne a seggemet mutogatni hanem egy olyan embernek akivel valószínű soha többé nem találkozók.
Köszönöm a segítséget!
13.
Eltaláltad, soha nem voltam részeg. Nekem ez nem szükséges ahhoz, hogy jól érezzem magamat, plusz az sem árt, ha az ember nem csak 20 perc múlva, hanem 20 év múlva is emlékszik rá, hogy jó volt a buli.
Te már a második mondatodban lehülyézel egy ismeretlen valakit. Főleg úgy, hogy a kérdéshez semmi köze nem volt annak amit írtál és mint kiderült még csak részeg se voltál egyszer se így ebben a témában teljesen sötét vagy.
Kérdem én, mit keresel itt?
Miért ne hülyézhetnék le valakit, aki önszántából lerészegedik, akár ismerem, akár nem? Nem kell ahhoz személyesen részegnek lenni, hogy tudja az ember, hogy mivel jár. Oda a kontroll, megszívatják, vagy önként csinál hülyeséget, mikor mondjuk leugrik 5 méterről vagy átmegy egy piroson.
Én kérek elnézést, hogy az ilyen tényleg hülye, hiszen, mint a mellékelt ábra is mutatja, először is figyelőembert fogadtál (aki lehet, hogy szintén részegen fetrengett amúgy a földön, csak ugye erre sem emlékszel: "elvileg mellettem volt"), mert te sem bíztál magadban, másodszor meg könnyen lehet, hogy még így is seggbe raktak, de te aztán nem tehetsz semmiről.
A kérdéshez meg elég sok köze van, te magad tártad fel a háttérinfókat mellékesen.
Szerinted úgy mentem buliba, hogy most addig iszok amíg rosszul nem leszek?
A figyelő ember nem ivott két sörnél többet. Figyelt, hogy ne csináljak hülyeséget és én megbízom benne. Megkérdeztem mindent tőle.
Szinte biztos, hogy nem történt semmi.
Olyan infót ami felesleges nem írtam és továbbra sem értem, hogy miért vagy itt, ha nem segítesz semmiben?
18
Remélem is....mert más haszna nem volt.😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!