Miért fájhatot/fáj a segglyukam?
Először is szeretném leszögezni, hogy ez nem poén aki szórakozni akar menjen el innen.
Az is menjen el akki evet vagy enni akar:)
Szóval..hétfő este volt egy buli (Többnyire emlékszem a történésekre de azért vannak homályok, az egyik haverom elvileg végig mellettem volt) és még aznap amikor hazaértem valamiért elkezdett fájni a segglyukam, de nem tulajdonítotam aznap neki nagy figyelmet. Másnap semmit sem javult, sőt..talán jobban is fájt főleg mivel aznap volt nagydolgom is és amikor elkezdtem törölni akkor eléggé szokatlan dolgot éreztem mintha ki fordult volna a segglyukam. Sokkal nagyobb volt mint normál helyzetben, nem a tágulása hanem a magassága. Kézzel éreztem a segglyukam. Ma a harmadik nap már kevésbé fáj és a mérete is lejebb ment (nem sokkal lehet csak beképzelem de én úgy gondolom hogy lejjebb ment) szval gondolom el fog múlni de attól még aggaszt a dolog, hogy mi történt.
Az interneten nem sok mindent találtam konkrétan egy dolgot, az aranyért, de nekem nem viszketet csak fájt ill nem is vérzett a székletem és a wc papír sem.
Nyilván gondolkodtam az orvoson de jobb lenne ha nem a háziorvosnak kéne a seggemet mutogatni hanem egy olyan embernek akivel valószínű soha többé nem találkozók.
Köszönöm a segítséget!
Ha a buliban volt "filmszakadás" tehát nem emlékszel mindenre akkor a barátod mégsem megbízható. Lehet nem csak melletted, hanem benned is volt.
Nem szórakozni akartam.
Van képszakadás de a fontosabb,nagyobb dolgokra emlékszem. Valószínű emlékeznék ha bármit is csinált volna. Meg én megbízom benne.
Egyébként visszagondolva amikor hazamentem akk nem volt velem a haverom de arra emlékszem hogy felszáltam a vonatra..a vonaton semmire nem emlékszem de az biztos, hogy aludtam, mert a kalauz a végállomáson szólt hogy bealudtam és vissza kéne mennem. Visszamentem és leszálltam.
De egy dolgot nem értek a vonat a normál menetrend szerint 5:47re ér haza és mivel én bealudtam és továbbmentem a végállomásra (+15perc elv.) Így kb 6:05 körül kéne visszafelé elindunlom de amikor haza értem rá néztem az órára és 6 órát mutatott.
Te csaj vagy, csak próbálsz fiúsan írni, simán meg lettél rakva a vonaton, aztán a "haverod" leszállt.
Hogy tudnád kideríteni? Már sehogy.
Legközelebb hintőporozd be, ha minen hintőporos körülötted csak a te kezed nem az akkor valaki más nyúlt beléd!
Hát ha a wcbe bevitt, ott kizárt, hogy kamera legyen, halálos betegség nem hiszem hogy lehet, de esetleg elképzelhető, hogy a sok tömény pia vagy fűszerek is lehetettek ilyen hatással.. Hasmenésed nem volt? Nem érzel fura szagokat az akkori gatyádon? Pl: műanyag vagy szilikon / gumiszerű szagokat?
Ha még megvan a szennyes, esetleg ellenőrizhetnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!