Ha be van keményedve a segglyukam, mit jelent?
Figyelt kérdés
Már 1-2 hónapja ilyen, és most jött elő, h egyre nehezebben wc-zek. Fáj, és nehezen jön ki. :S Szorulásom van? Mit tegyek vele? (Végbélkenőccsel kenem pár napja, de még nem volt változás...)2010. febr. 10. 20:00
2/7 anonim válasza:
székletlazítót szerezz be sürgősen. nekem bevált a szűztea-kapszula (drogériában, patikában, Tesco, Interspar) kapható. patikában a Dulcolax és a Laxbene ami vény nélküli, és bevált. 3 szemet vegyél be esténként, reggelre könnyedén tudsz wc-zni.
3/7 anonim válasza:
Esetleg aranyér nem lehet?Attól is nehezebben megy a "nagy" wc.. Kezeld valamivel mindenképp nehogy végbélelzáródásod legyen!!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Be van keményedve körbe, és úgy érzem, hogy tök szűk. Alig bírom kinyomni, van h vérzik is egy kicsit... :O Amúgy a páromnak is ilyen van. Lehet összefüggés??
2010. febr. 18. 18:10
5/7 anonim válasza:
melegek vagytok?
mert akkor könnyen lehet...
6/7 A kérdező kommentje:
:/ Én 19L vagyok a párom meg pasi.. :)
De azért köszi a feltételezést!
És milyen doki nézi ezt meg?
2010. márc. 28. 23:19
7/7 anonim válasza:
Gasztroenterológushoz menjél ezzel a problémával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!