Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A János kórháznak miért olyan...

A János kórháznak miért olyan rossz a híre?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak annak rossz. Van még egy pár, ahova még ájultan sem vitetném magam.
2010. szept. 28. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont az járt a fejemben hogy este felrakom ezt a kérdést..

:))

2010. szept. 28. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:

elsőnek:

melyik kórházak rosszak még?

2010. szept. 28. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Példa: engem egyszer oda vitt be a mentő (kiugrott és szilánkosra tört a vállam). Egy roppant kedves doktor bácsi úgy gondolta, hogy mekkora poén lenne érzéstelenítő nélkül vissza tenni a helyére. Üvöltöttem, mint állat. Négyszer neki futott, aztán körbefáslizta(!) és azt mondta menjek nyugodtan haza, ha nem javul menjek vissza hétfőn. (Ez pénteken éjjel volt.) Se köpni, se nyelni nem tudtam, és kábé majdnem elájultam a fájdalomtól. Hétfőre már annyira fájt, hogy azt hittem megbolondulok, úgyhogy irány a baleseti, ahol AZONNAL műtötték... Mondván, hogy ha ez most így össze forrt volna, akkor nekik kellett volna újra eltörni, hogy rendesen helyre tudják tenni. Szóval azt hiszem, én ezért nem szeretem a JK-t. :)
2010. szept. 28. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!