Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hányan lehetünk az országban,...

Hányan lehetünk az országban, akik nem vettünk fel egyetlen covid oltást sem és mégis élünk, mint hal a vízben?

Figyelt kérdés
Kik vannak többségben ebből a szempontból? A nők, vagy a férfiak? Milyen korosztályba tartoznak azok, akik többségükben nem vették fel az oltást?

2022. okt. 8. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Felmérések szerint az alacsonyabb iskolai végzettségűek körében nagyobb az oltatlanok aránya. Illetve a halálozások aránya is azok körében kiugróan a legmagasabb, akik oltatlanok.
2022. okt. 8. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Tudom, nem engem keresel, de nyilván ott internet sincs, akiktől választ vársz. 4 oltásom van és mégis élek, mint hal a vízben. Már az elején megmondták, hogy a fiatalok kevésbé vannak veszélyben, de azért csak hidd, hogy Te különleges vagy, aki jobban tudta mindenkinél, hogy mit csinál ez a vírus meg az ellene való oltások. Majd leszel te is idős vagy krónikus beteg, akkor se oltasd magad, akkor legyen nagy a szád.
2022. okt. 8. 09:53
 3/8 qkker1 ***** válasza:
67%
Sokan vagyunk, és semmi bajunk.
2022. okt. 8. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sok oltatlan ismerősöm van, akik nem voltak covidosak. Én oltottként cefettül rosszul vagyok most, már második hete vagyok covidos. A fejem szétrobban, és szinte elviselhetetlen hányinger gyötör. De fő, hogy oltott vagyok...
2022. okt. 8. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Sokan vagyunk és jól vagyunk. Igazságszerint az lett volna a normális, hogy az ember észreveszi, ha valamit ennyire erőszakosan kínálgatnak, az gyanús. És van, aki a mai napig elhiszi a képzeletbeli Vuhani denevér meséjét, mikor ott a kézzelfogható, lenyomozható, koronavírusokat gyártó Vuhani virológiai labor, Faucival az élen. 😄 Az oltás mellesleg míly meglepő, nem a mesterséges, 99,98% túlélési arányú covidra van.
2022. okt. 8. 10:41
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Sokan. Én középkorú nő vagyok és nem alacsony iskolai végzettségű, hanem diplomás. Az egy baromság, hogy az iskolázatlanok "nem vették fel". Nekem csomó diplomás barátom oltatlan. Amúgy meg nyilván a munkanélküli, szegregációban, segélyen tengődő rétegtől nem követelte a munkáltató...Ilyen felmérést 3.oltástól lenne érdemes készíteni, amikor már nem volt egy csomó helyen kötelező, ha már...Az is érdekes, hogy meg lehet nézni az országos fertőződést térképen. Érdekes, az oltottság és az alacsony átfertőződés lakosságarányosan, egyáltalán nem korrerál. Ennyit arról, hogy az oltott kevésbé fertőz.

Voltam covidos. Nagyon jól viseltem. Minden oltott ismerősöm sz@rabbul volt. Az egyetlen kórházba kerülő ismerősöm 3x oltott volt.Ennyit a védelemről.

Háromszor oltott ismerősöm jelenleg is covidos. Immáron harmadszor. Minden oltás után. Hasonlóan van, mint én az elsőnél oltatlanul. Újra ennyit a nagy védelemről.

Ettől függetlenül, ha valaki attól érzi jól magát, hogy beadat egy teljesen hatástalan cuccot, aminek nem tudja, milyen mellékhatása lehet, tegye, engem nem érdekel. Csak engem hagyjon, hogy éljek továbbra is, mint hal a vízben, mert nekem meg így jó.

2022. okt. 8. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Mi átestünk a férjemmel a víruson a covid elején. 2020 decemberben.

2021 decemberben csináltattam védettségi kártyát. 1 év után. Még akkor is 300 felett volt az ellenanyagom.

Azóta se kaptuk el, már eltelt majd' 2 év.

Oltva nem vagyunk,hisz minek? Az antitest benne van a vérünkbe,ami megvéd.

2022. okt. 8. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Sokan vagyunk, biztos. Én nem vettem fel az oltást (diplomás középkorú nő vagyok), és sok ismerősöm sem. Voltam covidos, de ezt csak onnan tudom, hogy voltam ellenanyagszűrésen, tünetem nem volt. Párom kapott 2 oltást, azt a karját azóta sem tudja normálisan használni. Szüleim is kaptak oltást, nekik is több probléma jelentkezett. Én személy szerint örülök, hogy nem kértem az oltást, a későbbiekben sem fogom.
2022. okt. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!