Több éve szenvedek puffadástól. Több orvosnál jártam. Minden vizsgálatot elvégeztek. Ebben az országban egy gázosodásra nincs megoldás? Nem merek már orvoshoz menni mert elég sok pénzem elvették.
Miért csak a pénz a fontos és nem az hogy meggyógyítsák az embert.
Korlátozott életet élek nem tudok rendesen mozogni.
Élelmiszerhez nem tudom kötni. Nincs kedvem élni. Senki nem segít rajtam.
Mit tennétek a helyemben?
ételintolerancia, laktozérzékenység ételallergia tükrözések epeelfolyás
székletvizsgálatok amik szintén negativak, egyedül ami pozitiív candida gomba de az orvos azt mondja nem kell vele foglalkozni.
irnak fel gyógyszert aztán menjél dolgodra nem használ csak enyhit.
sibo sem lehet mert a laktulozkilégzés is negativ.
erősebben a savlekötő használ gallmet m meg a probiotikumok.
ha rendbe kell tenni a bélflórát az mennyi ideig tart mert azon vagyok probitokumokkal de nem fél megoldás érdekel hanem hogy jól legyek teljesen.
Nem hallottam róla. És akkor mit lehet tenni?
Gluténmentes étkezést bevezetni?
Kenyeret eszem mindennap én is gondoltam erre de a cöliakia teszt is negatív
Ha gluténmentes kenyeret bevezetek hány nap után várható változás?
Pár ötlet: A probiotikum nagyon jó lesz: estére vedd be, és olyat ami nem hasfogó határú rád (némelyik ilyen)
Vigyázz a szénhidrát bevitelre. A kenyerek, pékáruk adalékai ronthatnak.
Kevés teljes kiőrlésű kenyeret egyél csak. Kávét felezd le. Napközben rágózni, bármilyen édeset kortyolgatni tilos. Tiszta vizet igyál, de ne dönts le sokat egyszerre, inkább többször keveset.
Nekem a zabkása segített még. Natúr zabpehely vízben főzve pár kanállal elég. Mehet rá két nagy kanál kefír, vagy egy kiskanál házi lekvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!