Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az üzemorvosi vizsgálat...

Az üzemorvosi vizsgálat eredménye felkerül az EESZT-be?

Figyelt kérdés

A kérdés lényege: ha elmegy valaki egy foglalkozásegészségügyi rendelésre, akkor az ott kapott eredményt vajon felteszik-e, hogy később pl egy TB történet lekérdezéskor látszódjék?

Mivel a foglalkozáseü alapvetően magánegészségügy, azaz nem TB alapú, ezért kérdezem. Járulékos kérdés, emiatt nem akarok kiírni újat, de a TB kártya és a TAJ szám mennyire érdekes egy foglalkozáseü vizsgálaton?

2022. okt. 6. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A magán EÜ ellátásokat is, ezért kérik el a TAJ számod. Őket nem érdekli ha piros, de az alapján rögzítik a kezeléseket. Ha egy orvos évek múlva kezel, látni fogja hogy mi történt veled korábban.
2022. okt. 6. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Maszeknak is kötelező felraknia a dokumentumokat.

Mivel fizetős, mindegy hogy rendezve van-e a TB-d.

2022. okt. 6. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Fel KÉNE rakni, de nem szokták, így nincs adó utána.

Én tanfolyamoztam az utóbbi évben kettőnél hagytam magam lehuzatni, a többinél meg már csak bemondtam, hogy persze megvolt és a leadandó papírjaim közé tettem be.

Sose kérték másodszorra...

Bizonyítványok ugyanúgy meglettek, csak 30 ezerrel kevesebbe fájt összességébe.

2022. okt. 6. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!