Egyre több kamu cikket olvasok, amik a kemoterápiát és az orvosokat ördögtől valónak állítják be. Nagyon sokan úgy alkotnak véleményt, hogy soha semmi közük nem volt hozzá.. Miért ők vannak többen?
Engem megmentettek az orvosok a kemoterápiás kezelésekkel és komolyan mondom, hogy fájdalmas olvasni a kommenteket a cikkek alatt. Sokuktól megkérdeztem, hogy érintettek voltak-e, a válaszuk az volt, hogy “nem, de…”
Pl. “Nem, de apukám szomszédjának a 4. Stádiumú daganatát nem gyógyította meg és belehalt a kemoterápiába”
De az fel sem merül, hogy a kései diagnózis az óriási probléma… maga a rák gyengíthette el?!
Az emberek azt hiszik, hogy velük soha nem történhet meg. Pedig egyre többen vagyunk, de igenis a kemoterápia meg tud gyógyítani.
Csak szerintem mi gyógyultak nem vagyunk olyan hangosak, mint a ‘magam sem tudom miért, de a kemo rossz’ tábor.
Volt aki azt írta, hogy betiltaná. Örülök, hogy nem ő dönti el. 😀
Abban egyetértek, hogy jobb lenne ha feltalálnának egy mindenki számára hatékony gyógyszert, de addig is! Nem lehetne tájékozódni mielőtt leírunk valamit?
Mi van, ha valakit befolyásol a mi megalapozatlan véleményünk?
Te miért (/nem) beszélsz ellene?
Nem azért kaptam kemot, mert vénát nem műtenek.
Ezt a rákot nem szokták műteni. Erre csak és kizárólag a kemoterápia a gyógymód.
Rengeteg féle rák van, rengeteg féle kemoterápia. Ez egy gyűjtőszó. Én kétféle kemoterápiát kaptam 1 rákra.
Az egyiktől még a szemöldököm is kihullott a hajammal együtt, a másik alatt már növögetett vissza, de attól meg a nyálkahártyám kezdett volna leválni. De arra is kaptam öblögetőt és helyreállt a rend.
Sok idős bajtársam volt a kórházban, ők is minden mellékhatásra kaptak kezelést. Nagyon sajnálom, hogy otthon nem ez a helyzet ezek szerint. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!