Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Utcai orvosi vizsgálat megenge...

Utcai orvosi vizsgálat megengedett?

Figyelt kérdés
Szerintetek rendjén van, hogy mióta a covid létezik, azóta az orvosi rendelőbe nem mehet be beteg ember, de aki köhög, még a váróterembe se léphet be. Az utcán “vizsgál” meg az orvos. Elég megalázó :(

2022. szept. 28. 09:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem kandi kamerás eset sajnos. A helyet -az orvosra való tekintettel - nem teszem közzé. Nagyobb régiót említve: Észak-Magyarország.

8/10.: gondolod, hogy ha nem lenne igaz, ilyen szituációt kitalálnék? Hasznosabban is el tudom tölteni az időmet.

2022. szept. 30. 22:05
 12/16 A kérdező kommentje:
7. kérdésre: Nem falu, egy 15-16 ezer fős város.
2022. szept. 30. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Te csak ne legyél az orvosra tekintettel, ha ilyesmit csinál. Gyerünk, települést. Ha igaz, amit írsz, akkor miért ne lehetne leírni?
2022. szept. 30. 22:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Minden esetre engem nagyon lehangol az ilyen bánásmód. Szerencsére nem vagyok gyakran beteg, így nem kell sokszor átélnem ezt. De ettől függetlenül nagyon megalázónak tartom. Hova jutottunk? Legközelebb az utcán fognak kisebb műtéteket végezni?, s a járókelők fognak asszisztálni? Felháborító!
2022. szept. 30. 22:17
 15/16 A kérdező kommentje:
13. Értem, hogy szeretnéd tudni. De mivel lenne jobb? Változna valami? Címlapsztorit nem akarok!
2022. szept. 30. 22:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor mégis mitől változna? Nem nyafogni kell, hanem tenni ellene. Én már rég felnyomtam volna. Pontosabban nem lett volna mit, mert már ott leordítottam volna a fejét és azután garantáltan betakarodott volna.

Ennek ellenére továbbra is fenntartom: KAMU. Ez már rég kiderült volna, más is jár oda.

2022. szept. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!