Villamosvezetői orvosi vizsgálaton, ha a testtömeg index túllépi a megengedett határt, akkor buktam az egészet? Hiába jók a felvételi tesztek, és az orvosi többi része is oké, akkor is elúszok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 16:54
1/6 anonim válasza:
Tájékoztatót elhangzott, hogy ez is kizáró ok, mint a színtévesztés stb. Azt, hogy igazából mennyire veszik komolyan?
2/6 A kérdező kommentje:
Igaz, elhangzott, de csak az, hogy vizsgálják! Nem pedig az, milyen szigorúan. Ilyen alapon minden harmadik villamos vezetőt ki kellene zárni. És nem gondolnám, hogy inkább egy agyatlan, felelőtlen egyénnel bajlódnak, és kockáztatják sok ember életét, mintsem engedjenek a 21ből!
2015. okt. 25. 18:17
4/6 anonim válasza:
Na behutottál? Sikerült a tanfolyam?
Már az is eredmény, ha a teszteken jól szerepeltél!
6/6 A kérdező kommentje:
Bejutottam, és éppen ma be is fejeztem! Holnaptól már villamos járművezetőkémt dolgozok! :)
2016. aug. 3. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!