Mandulaműtétet hol érdemes megcsináltatni?
Csak nagyon indokolt esetben műtesd meg! Ha az orvos kifejezetten javasolja. De még akkor is érdemes másodvéleményt kérni egy másik orvostól is, mert ezeket a rutin műtéteket szeretik indokolatlanul is megcsinálni.
A mandulák nem ok nélkül vannak. Szerepük van az immunrendszerben. Lehet, utána még gyakrabban lennél beteg.
Én nagyon megbántam, hogy hagytam kiműtetni a mandulámat, valószínűleg nem lett volna rá szükség. Azóta sokkal erősebben fáj a torkom minden felsőlégúti betegségnél. A műtét után a tüdőmre ment a vér, életveszélyes tüdőgyulladást kaptam.
Ha mégis feltétlenül szükség van a műtétre, akkor altatásban kérd. Nekem csak érzéstelenítésben csinálták, egy rémálom végig élni.
Nem ijesztgetni akarlak, de fiatal vagy, nem biztos, hogy fel tudod mérni, mivel jár egy műtét. Bármilyen egyszerű műtét is. Az legfeljebb az orvos számára egyszerű. Azt mondom, műtétet csak nagyon indokolt esetben szabad vállalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!