Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Honnan tudom megkérdezni,...

Honnan tudom megkérdezni, hogy mi a tajszámom, vagy tudok uj tajkártyát venni?

Figyelt kérdés
Nyáron dolgoztam egy helyen pár napot, ki is fizettek, es mivel kulfoldi vagyok es par eve elek itt, a munkaltato irt ala nekem papirokat, amiket beadtam a kormanyhivatalba, azt mondták, hogy aa cegnek a szekhelyere kuldik a kartyat, amire aazt mondta a fonok hogy lehet igy nem lesz jo es hogy pihenjek amig meg nem jon a tajkartyam, na viszont azota se hivott es en se tudom elerni. Lehet kikuldtek a tajkartyat de ő nem kapta meg? ha letezik a tajkartyam es van már tajszamom is, ezt honnan tudom megtudni? hol tudok erdeklodni? van olyan hely ahol eltudjak mondani hogy mi a tajszamom? kormanyablakba ha bemegyek akkor ot megtudjak nézni hogy van e mar nekem es akkor tudok ujat venni vagy valami? fontos lenne tudnom hogy egyaltalan van e, mert szuksegem van rá a sulihoz! :( L

2022. szept. 17. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

a céghez biztos nem küldték

vagy a kormányablakba kell bemenni érte az ilyesmit, vagy a hivatalos lakcímedre küldhetik, ha van

mindenképpen menj be a kormányablakba

2022. szept. 17. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:

a kormanyablakban azt mondták, hogy a cég székhelyére kuldik, sajnos a munkaltatot nem ertem el.

bemegyek a kormányablakba hetfon

2022. szept. 17. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
A TAJ kártyához itthoni biztosítási jogviszony = állás szükséges. Ha ez volt, az ügyfélkapun ellenőrizhető és lesz TAJ kártyád, pótolják. Ha a cég nem jelentett be, akkor viszont keresned kell másikat, különben nem lesz TAJ számod.
2022. szept. 17. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem engem becsaptak, utána járok és remélem sikerul es vegre tudok majd sulizni es dolgozni :(
2022. szept. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!