Körzeti orvostól kérhetek teljes vérkép és vizelet vizsgálatot ha nem vagyok beteg?
Azt mondta az orvosom,hogy nem ad...most kretén,vagy tényleg nem adhat?
Babát tervezünk a párommal,millió fizetős vizsgálatra kell mennünk,gondoltam hátha legalább az alap vizsgálatokra ad a körzeti...
Köszönöm a rengeteg választ.
Ma voltam a Synlabban és a következőt mondták.Az alábbi vizsgálatokra lehet kérni a háziorvostól beutalót:
Terheléses vércukor
Terheléses inzulin
májfunkció
teljes vizelet
teljes vérkép
TSH
Első körben háziorvostól kértem a beutalót,de mivel babavárás előtt vagyok így azt mondta hogy keressek nőgyógyászt és majd ő ad beutalót mindenre.(mivel éppen nőgyógyászt váltottam)
Hát nem adott,mert mondta hogy kérjek a háziorvostól hogy ne kelljen fizetnem érte.
Most ismét írtam a háziorvosnak és azt mondta hogy ő semmire sem tud adni.
Na most megkérdeztem a Synlabot akik azt mondták de tud adni,az más kérdés hogy akar-e.
Fizetem a Tb-t nagyon sok éve,soha nem voltam beteg..akkor kérem vissza azt a sok pénzt és abból életem végéig minden hónapban elmegyek egy labor vizsgálatra...
Azért kíváncsi lennék hogy ha az ő lánya állna babavárás előtt akkor neki is ezt mondaná....
Úgy tűnik ez egy harc a magán és háziorvosok között,ego játék....nagyon szomorú
Ja azt elfelejtettem,hogy ha egy háziorvos kiír egy vérkép- vizelet vizsgálatot,akkor levonnak neki valami pénzt vagy miii???Neki mi baja, hátránya származik abból??Csak kíváncsi vagyok.
Ráadásul fizetjük a Tb-t!!!!!!!Ha ennyi sem jár,akkor mi???
Nem a betegségmegelőzés lenne a cél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!