Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Körzeti orvostól kérhetek...

Körzeti orvostól kérhetek teljes vérkép és vizelet vizsgálatot ha nem vagyok beteg?

Figyelt kérdés

Azt mondta az orvosom,hogy nem ad...most kretén,vagy tényleg nem adhat?

Babát tervezünk a párommal,millió fizetős vizsgálatra kell mennünk,gondoltam hátha legalább az alap vizsgálatokra ad a körzeti...

2022. aug. 23. 17:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ.

Ma voltam a Synlabban és a következőt mondták.Az alábbi vizsgálatokra lehet kérni a háziorvostól beutalót:

Terheléses vércukor

Terheléses inzulin

májfunkció

teljes vizelet

teljes vérkép

TSH

Első körben háziorvostól kértem a beutalót,de mivel babavárás előtt vagyok így azt mondta hogy keressek nőgyógyászt és majd ő ad beutalót mindenre.(mivel éppen nőgyógyászt váltottam)

Hát nem adott,mert mondta hogy kérjek a háziorvostól hogy ne kelljen fizetnem érte.

Most ismét írtam a háziorvosnak és azt mondta hogy ő semmire sem tud adni.

Na most megkérdeztem a Synlabot akik azt mondták de tud adni,az más kérdés hogy akar-e.

Fizetem a Tb-t nagyon sok éve,soha nem voltam beteg..akkor kérem vissza azt a sok pénzt és abból életem végéig minden hónapban elmegyek egy labor vizsgálatra...

Azért kíváncsi lennék hogy ha az ő lánya állna babavárás előtt akkor neki is ezt mondaná....

Úgy tűnik ez egy harc a magán és háziorvosok között,ego játék....nagyon szomorú

2022. aug. 29. 18:13
 22/24 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem,hogy ha egy háziorvos kiír egy vérkép- vizelet vizsgálatot,akkor levonnak neki valami pénzt vagy miii???Neki mi baja, hátránya származik abból??Csak kíváncsi vagyok.

Ráadásul fizetjük a Tb-t!!!!!!!Ha ennyi sem jár,akkor mi???

Nem a betegségmegelőzés lenne a cél??

2022. aug. 29. 18:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Válts háziorvost. Ez egy aránylag ártalmatlan gonoszkodás a részéről, de a babaprojekt alatt különösen fontos lenne, hogy olyan háziorvosod legyen, akire emberileg és szakmailag bátran számíthatsz.
2022. aug. 29. 19:22
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolom.Felfoghatatlan számomra ez az egész,és ráadásul egy nőről beszélünk....mennyire boldogtalan,szánalmas élete lehet..szegény...ez az egy dolog azért megnyugtató :-) Csak egy boldogtalan ember gonoszkodik :-)
2022. aug. 30. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!