Aki magánba megy orvoshoz, utána terápiára atmehet államiba? Bővebben lenn
Figyelt kérdés
Szerettünk volna államiban időpontot kerni, viszont az időpontot hónapokkal később akarták adni. Ha magánban megcsinaltatjuk a diagnózist, akkor államiban atvehetnek?
Köszönöm a válaszokat.
2022. aug. 18. 09:33
11/16 anonim válasza:
Kilences baromságot ír. Háziorvos vagyok mindenki elfogadja a magánszolgàltatók leleteit. A javaslatukat viszont nem feltétlenül.
12/16 anonim válasza:
És én hol írtam, hogy nem fogadják el a leleteket?
13/16 A kérdező kommentje:
jó tehát: elfogadják, nem kell ezen stresszelnem. nincs ehhez valami jogszabály? nem találok semmit... sajnos nem vagyok jártas a dologban. vagy akár a kereső szavak is elegek. mindent megtalálok, csak azt nem, amit kéne. :D Nézzétek el bénaságomat légyszíves, ilyenkor ideges vagyok.
2022. aug. 18. 11:35
14/16 anonim válasza:
Nyilvánvaló módon igen.
Nekem pszichés (pszichiátriai) problémám van (elég súlyos) és úgy járkálok át a magán és sztk-s rendelések között, hogy ihaj. Soha nem volt belőle probléma.
15/16 anonim válasza:
9, 11, 12
Tényleg nem írt olyat a 9-es, hogy a magán vizsgálatok eredményeit nem fogadják el sztk-ban.
16/16 NTBS válasza:
Átmehetsz csak ott is várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!