Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Viszér műtét tapasztalatokra...

Viszér műtét tapasztalatokra volnék kíváncsi.olyanoktól akik átestek rajta.mennyi a felépülés utána?.mennyire fájdalmas?borzasztóan félek tőle..

Figyelt kérdés

2022. júl. 20. 23:48
 1/6 Endura ***** válasza:
Válaszd a lézerest és egyrészt gyorsan túl leszel rajta és ha nem nehéz fizikai munkát végzel másnap már dolgozhatsz is.Nekem is volt de mivel nehéz fizikai munkát végzek nyolc napig voltam itthon de már másnap lenyírtam a kertünkben a füvet.Mütét alatt enyhén kábítanak,hogy tudd jelezni,ha egy kicsit is fáj és szinte azonnal el is múlasztják a fájdalmat.Itt fontos,hogy ne tűrd a fájdalmat,hanem azonnal jelezd bármilyen kicsi is,mert ha nem jelzed az bizony tud fájni,bár nem elviselhetetlen.Azért mondom,mert egyszer nem jeleztem időben és azt meg is éreztem később.Szóval lézeres,vagy rádiófrekvenciás műtétnél csak pár nap a kiesés a munkából,van még injekciós kezelés,ott már másnap dolgozhatsz és van a hagyományos,arról nem tudok nyilatkozni,csak hogy ingyenes és kb 3-4 hét a lábadozás.A többi beavatkozás nem pénztárcabarát,de a különbség lábadozásban és fájdalomban ég és föld.
2022. júl. 21. 09:07
 2/6 Endura ***** válasza:

1-es vagyok:a kiújulás lehetőségében a hagyományos és a korszerű műtétek között nincs különbség.

Ne félj egyik fajta műtéttől sem,inkább gondolj arra,hogy meg fogsz gyógyulni és sokkal könyebb lesz az életed (meg a korszerűbb műtétnél a pénztárcád)!

2022. júl. 21. 09:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ez a lézeres túl drága.marad a hagyományos.
2022. júl. 21. 10:52
 4/6 Endura ***** válasza:
100%
Én 3 évig spóroltam a lézeres műtétre,egészségpénztári számlára kértem a munkahelyemen a caffetériát,ami sokkal rosszabb adózású,mint a többi caffetéria de most mégis megérte.Saját pénzből én sem tudtam volna kifizetni.Érthetetlen számomra,hogy miért nem támogatja a tb a korszerű műtéteket.Egyszeri befektetés a kórház részéről egy lézeres vagy rádiófrekvenciás készülék.Ennél még egyszerűbb az injekciós ragasztásos módszer,de ott az alapanyag nagyon drága.
2022. júl. 21. 14:57
 5/6 anonim válasza:
Nekem lézeres műtétem volt,helyi érzéstelenítéssel, teljesen kibírhatató volt kb. 3 órás volt a műtét.Utána saját lábon távoztam,most éppen lábadozom.
2023. jan. 17. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező megkérdezhetem hogy sikerült a műtét?
2023. ápr. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!