Aki magánba megy orvoshoz, utána terápiára atmehet államiba? Bővebben lenn
Szerettünk volna államiban időpontot kerni, viszont az időpontot hónapokkal később akarták adni. Ha magánban megcsinaltatjuk a diagnózist, akkor államiban atvehetnek?
Köszönöm a válaszokat.
És akkor nem hónapokat vár mire odakerül?
Úgy látom nem érted a kérdést.
"Amúgy meg nem az orvos kéri a kezelést"
Hanem ki? A takarítónő? Ki fogja megírni a kezelési lapot?
Hiába van egy diagnózisod, azzal semmilyen kezelést nem tudsz igénybe venni.
Akinek nem egyértelmű, sajnos nekem sem: szeretném az édesapámat kivizsgaltatni, de mivel honapokkal később kaptam időpontot, ezért más választás nem maradt, mint hogy a maganba vigyem. Viszont azzal a problémával találkoztam, hogyha ha a magánban felállítanak egy diagnózist, akkor tovább viheti e az ember a diagnózist államiba. Nem feltétlenül ugyanannal az orvosnál.
Azért vetődött fel a kérdés, mert most, bár van pénzem arra, hogy egy nagyobb beavatkozást alljak, nem biztos, hogy később lesz erre pénzem a mostani helyzetre való tekintettel. Aggaszt a dolog. Isten ne adja, hogy bármi nlegyen, de jobb félni, mint megijedni. Nem akarom, hogy az legyen, hogy ott állunk egy diagnozissal és nem tudunk semmit csinálni, mert rossz esetben a pénzem elfogyott.
Köszönöm a segítő válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!