Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Életmentő műtét után hálám...

Életmentő műtét után hálám jeléül szeretnék adni pénzt?

Figyelt kérdés

Te adnál?

Ha igen, mennyit?

Mit szólnál hozzá, ha kapnál?

Csomagban indirekt lenne.

2022. aug. 16. 09:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy most hálás vagy, meg úgy érzed h szívességet tett, de csak a munkáját végezte, és már valószínű aznap elfelejtett téged, hogy hazaért. Nincs miért hálálkodni, max szavakkal vagy egy emaillel.
2022. aug. 16. 17:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy kamu kérdés. Mindenki tudja, hogy nem lehet.
2022. aug. 16. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kamu, ez itthon nagyon megy ez a hálapénzezés, nem véletlenül lett betiltva. Sokakban sajnos még megmaradt. Nem rég voltam kórházba, és ugyanúgy tömték a nővér zsebét tízezresekkel a hozzátartozók...
2022. aug. 16. 18:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem normálisak az emberek. Inkább örülnének hogy végre nem elvárás. Az orvosnak amúgy elég jó fizetése van és ez a munkája.
2022. aug. 16. 18:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Nogyogyaszoknal meg mindig mukodik, és ezt mindenki tudja.

Nem kamu kérdés.

2022. aug. 25. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
"Mindenki tudja" ha mindenki tudná akkor már nem dolgozhatnának a szakmában. Régen sem értettem minek kell ezt erőltetni annak is aki nrm várja el. Most hogy bűncselkmény végképp nem értem minek akatod. A beteg túlélte a műtét sikerült a pénz már nem motiválja az orvost. Inkább költsd a betegre.
2022. aug. 25. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!