Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak vele ?

Mit csináljak vele ?

Figyelt kérdés
Fiam 30 éves alkoholista 5 éve iszik kb napi szinten dolgozik. Azt mondta le szeretné tenni segítsek neki . Mert nem szeretne meghalni 40 évesen. Családot szeretne. Végre be ismerte remélem sikerülni fog neki le tenni
2022. aug. 3. 16:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ezt mondta ő is igazából a nő mindig discoba jár a fiam meg dolgozik meg is értem hogy jutott ide sose bánt senkit engem sem szépen beszél mindenkivel kedves párjának kéne segítenie de le se szarja csak ha pénz kell
2022. aug. 3. 18:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Erőt kellene vennie magán mert más nem tud helyette cselekedni. Se leszokni, se elhagyi ezt a nőt. Ezeket csak ő tudja megtenni.
2022. aug. 3. 19:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehet része delirium tremensben?
2022. aug. 3. 19:28
 14/22 anonim ***** válasza:

5 éve iszik a fiad szóval nem valoszinű, úgy tudom az a nagyon kemény piásoknál van akik régen isznak és nem is mindig.

De ha szarul van akkor szabad elzarkozni a segítségtől. Myilván fel tudjátok mérni hogy mikor kell orvoshoz menni.

2022. aug. 3. 19:45
 15/22 A kérdező kommentje:

Persze fel tudjuk köszi.

Azt mondta nem kívánja nappal , csak mikor este egyedül marad akkor mert nem szeretne gondolkodni.

Szóval lehet rá sincs szokva? Egesznap vizet iszik

2022. aug. 3. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:

Ezt mi nem tudjuk. Valószínű rá van de nem annyira mint a nagyon kemény piások. Ha akaraterővel le tud szokni akkor hagyni kell és támogatni. Nem kell erőltetni a gyógyszert mert még arra is rá lehet szok i.

A sportot tényleg ki kellene próbálni. Akár azt higy esténként futni (ha mondjuk nem fizikai munkát végez ahol eleve elfárad).

2022. aug. 3. 20:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta néha sok a Sava fáj néha a hasa hasmenés ha le teszi gondolom ezek elmúllanak igaz ?
2022. aug. 3. 20:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát az alkohol savas tehát nem segít az biztos. Szénsavasakat se szabadna inni. Háziorvos fel tud írni savcsökkentőt.

Hasmenést nem tudjatjuk, lehet étel intolerancia vagy bélbetegség is. Ha nem múlik akkor nem az alkohol és akkor orvoshoz kell menni.

2022. aug. 3. 21:06
 19/22 A kérdező kommentje:
Beszéltem orvossal azt mondta ha leteszi 1-2 hét míg teljesen kiürül szervezetből addig lehet epes hasmenés
2022. aug. 3. 21:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Úgy legyen. Kitartást!
2022. aug. 3. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!