1/7 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam ajak feltöltést és majdnem elájultam a fájdalomtól, úgy leesett a vércukrom. Szóval nekem az volt.
2/7 anonim válasza:
Amikor mondjuk a gerincedbe bármilyen szándékkal injekciós tűt szúrnak, az mondjuk nagyon nem kellemes.
3/7 anonim válasza:
Személyes tapasztalat alapján a veszettség elleni oltássorozat nem kellemes.
5 injekciót adnak, hasfalba, és hát eléggé fájdalmas.
4/7 anonim válasza:
Kemó után az accofiltől mozdulni nem bírsz annyira fáj mindened. Én konkrétan a halált vártam :D
5/7 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen van.
Minden amit az előbb felsoroltak. Ajakba, talpba, benőtt köröm mellé adott injekcióktól kb be lehet hugyozni, de a gerince adott cuccok sem semmik.
6/7 anonim válasza:
En gerincbe kaptam, azt alig éreztem. Viszont szájba eléggé fájhat, az érzékeny.
7/7 A kérdező kommentje:
huha
2022. júl. 22. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!